Sistemes d'estanquitat al servei de la indústria

Líders en fabricació i distribució de juntes hidràuliques
per estanqueïtat, segellat i guiat

Som líders en fabricació i distribució de juntes hidràuliques per a estanquitat, segellat i guiat

Juntes de pistó, juntes de tija, juntes rotatives, juntes estàtiques, juntes tòriques, juntes quad-ring, retens, juntes metalbunes, empaquetadures d’angulars, guies, manxes, casquets auto i pre-lubricats, ròtules i caps de ròtula, taps, additius químics per a motor, adhesius tècnics, elements pneumàtics, components de cilindres hidràulics.

DISTRIBUÏDORS OFICIALS DE TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS

SEAUTO és molt més que estanquitat

Ens hem guanyat un reconeixement a la indústria de l’estanquitat, però també té una rellevància especial la seva divisió d’automoció. Més enllà de juntes, segells i retens, SEAUTO té un ampli catàleg de recanvis i components de l’automoció.

ESTANQUEÏTAT
I GUIAT

Disponible una gamma completa de juntes d'estanquitat i guiat per resoldre les necessitats de cada indústria i d'un departament tècnic per resoldre les vostres consultes específiques.

COMPONENTS PER A LA AUTOMOCIÓ

Distribució de recanvis i components específics per al món de l'automòbil. Sistemes de direcció, frenada, coixinets, electrònica, lubricants, etc.

SEAUTO
CLEAN

Nova línia de productes per a la protecció i la desinfecció antibacterial universal. Amb aplicacions per a tot tipus de superfícies.

Fabricació a Mida

Un programa de fabricació pròpia completa el servei de tota la gamma. El nostre centre de fabricació de la marca Seal Maker ens permet subministrar juntes de fins a 520mm.

Grans estocs i
Subministrament global

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, set de l’eiusmod tempor incididunt ut labore et dolor magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, qui nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Compromís amb la qualitat

Dueu un irure dolor in reprehenderit in voluptate velit aquest cillum dolor eu fugiat nulla pariatur. Exceptor sint occaecat cupidat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Distribuïdor autoritzat de les millors marques

Som distribuïdors i agents autoritzats de les principals marques d'estanquitat, hidràulica, recanvis i components de moltes indústries, com ara: Trelleborg SS,  Corteco, Gapi, Pavarini, Technymon, Gomet, Emmetec, Ceroil, Loxeal, Camozzi, Rolf, Artic Seals, Eurotec, Aston Seals, Sealmaker, Naldoni & Biondi, MFN Seals, Orpav, FP Paris, Forsheda, Stefa, PolyPac, Fluoril, Passfour Bearings, MFN Seals, Fitseal, Pöppelmann

Notícies i novetats

Novetats
Taps més sostenibles

Pöppelmann KAPSTO: l’especialista en solucions de protecció de plàstic també ofereix moltes de les sèries estàndard fabricades amb material reciclat postconsum (PCR).

Novetats
La nova junta D-seal de Trelleborg, una millora per al transport rodat

El nou disseny d’aquestes juntes proporciona un amortiment de les vibracions als motors i les transmissions per evitar danys

Novetats
Hem assistit a la Fira d’Expoalimenta a Porto

Seauto ha pogut presentar de primera mà les seves solucions al món de l’alimentació a la fira de Porto.

Novetats
Nou Loxeal Metalox, per reparar superfícies metàl·liques

El ràpid curat del nou Loxeal EB3703/METALOX permet mecanitzar o escatar els components enganxats/reparats poques hores després de l’aplicació.

Shopping Cart