Sistemes d'estanquitat al servei de la indústria

Líders en fabricació i distribució de juntes hidràuliques
per estanqueïtat, segellat i guiat

Som líders en fabricació i distribució de juntes hidràuliques per a estanquitat, segellat i guiat

Juntes de pistó, juntes de tija, juntes rotatives, juntes estàtiques, juntes tòriques, juntes quad-ring, retens, juntes metalbunes, empaquetadures d’angulars, guies, manxes, casquets auto i pre-lubricats, ròtules i caps de ròtula, taps, additius químics per a motor, adhesius tècnics, elements pneumàtics, components de cilindres hidràulics.

DISTRIBUÏDORS OFICIALS DE TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS

SEAUTO és molt més que estanquitat

Ens hem guanyat un reconeixement a la indústria de l’estanquitat, però també té una rellevància especial la seva divisió d’automoció. Més enllà de juntes, segells i retens, SEAUTO té un ampli catàleg de recanvis i components de l’automoció.

ESTANQUEÏTAT
I GUIAT

Disponible una gamma completa de juntes d'estanquitat i guiat per resoldre les necessitats de cada indústria i d'un departament tècnic per resoldre les vostres consultes específiques.

COMPONENTS PER A LA AUTOMOCIÓ

Distribució de recanvis i components específics per al món de l'automòbil. Sistemes de direcció, frenada, coixinets, electrònica, lubricants, etc.

SEAUTO
CLEAN

Nova línia de productes per a la protecció i la desinfecció antibacterial universal. Amb aplicacions per a tot tipus de superfícies.

Fabricació a Mida

Un programa de fabricació pròpia completa el servei de tota la gamma. El nostre centre de fabricació de la marca Seal Maker ens permet subministrar juntes de fins a 520mm.

Grans estocs i
Subministrament global

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, set de l’eiusmod tempor incididunt ut labore et dolor magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, qui nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Compromís amb la qualitat

Dueu un irure dolor in reprehenderit in voluptate velit aquest cillum dolor eu fugiat nulla pariatur. Exceptor sint occaecat cupidat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Distribuïdor autoritzat de les millors marques

Som distribuïdors i agents autoritzats de les principals marques d'estanquitat, hidràulica, recanvis i components de moltes indústries, com ara: Trelleborg SS,  Corteco, Gapi, Pavarini, Technymon, Gomet, Emmetec, Ceroil, Loxeal, Camozzi, Rolf, Artic Seals, Eurotec, Aston Seals, Sealmaker, Naldoni & Biondi, MFN Seals, Orpav, FP Paris, Forsheda, Stefa, PolyPac, Fluoril, Passfour Bearings, MFN Seals, Fitseal, Pöppelmann

Notícies i novetats

Estanqueïtat Industrial i Components
Trelleborg llança la gamma H2Pro™ d’estanquitat a l’hidrogen

Les juntes tòriques sutilitzen habitualment en dissenys mecànics perquè són fàcils de fabricar, econòmiques i tenen requisits de muntatge generalment senzills.

Novetats
Trelleborg presenta una junta de suspensió de baixa fricció per a MTB

Trelleborg presenta solucions tècniques en elastòmers, plàstics d’alt rendiment i materials compostos   Les innovadores tecnologies de Trelleborg inclouen un nou material per a les …

Estanqueïtat Industrial i Components
Junta frontal Nexus de Trelleborg

Estanqueïtat eficaç per a aplicacions rotatives de baixa velocitat en equips de construcció i excavació. Trelleborg és sinònim d’innovació. N’és una prova el segell frontal …

Estanqueïtat Industrial i Components
Segellat de molles a alta pressió i temperatura amb XploR™ S-Seal

Trelleborg Sealing Solutions desenvolupa, fabrica i subministra una àmplia gamma de solucions innovadores per suportar els entorns operatius hostils que hi ha.   XploR™ S-Seal …

Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?