Sistemes d'estanquitat al servei de la indústria

Líders en fabricació i distribució de juntes hidràuliques
per estanqueïtat, segellat i guiat

Som líders en fabricació i distribució de juntes hidràuliques per a estanquitat, segellat i guiat

Juntes de pistó , juntes de plançó , juntes rotatives , juntes estàtiques , juntes tòriques, juntes quad-ring , retens, juntes metalbunes , empaquetadures d’angulars, guies , manxes , casquets auto i pre-lubricats, ròtules i caps de ròtula, taps , additius químics per a motor , adhesius tècnics , elements pneumàtics , components de cilindres hidràulics .

DISTRIBUÏDORS OFICIALS DE TRELLEBORG SEALING SOLUTIONS

SEAUTO és molt més que estanquitat

Ens hem guanyat un reconeixement a la indústria de l’estanquitat, però també té una rellevància especial la seva divisió d’automoció. Més enllà de juntes, segells i retens, SEAUTO té un ampli catàleg de recanvis i components de l’automoció.

ESTANQUEÏTAT
I GUIAT

Disponible una gamma completa de juntes d'estanquitat i guiat per resoldre les necessitats de cada indústria i d'un departament tècnic per resoldre les vostres consultes específiques.

COMPONENTS PER A LA AUTOMOCIÓ

Distribució de recanvis i components específics per al món de l'automòbil. Sistemes de direcció, frenada, coixinets, electrònica, lubricants, etc.

SEAUTO
CLEAN

Nova línia de productes per a la protecció i la desinfecció antibacterial universal. Amb aplicacions per a tot tipus de superfícies.

Fabricació a Mida

Un programa de fabricació pròpia completa el servei de tota la gamma. El nostre centre de fabricació de la marca Seal Maker ens permet subministrar juntes de fins a 520mm.

Grans estocs i
Subministrament global

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, set de l’eiusmod tempor incididunt ut labore et dolor magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, qui nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Compromís amb la qualitat

Dueu un irure dolor in reprehenderit in voluptate velit aquest cillum dolor eu fugiat nulla pariatur. Exceptor sint occaecat cupidat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Distribuïdor autoritzat de les millors marques

Som distribuïdors i agents autoritzats de les principals marques d'estanquitat, hidràulica, recanvis i components de moltes indústries, com ara: Trelleborg SS,  Corteco, Gapi, Pavarini, Technymon, Gomet, Emmetec, Ceroil, Loxeal, Camozzi, Rolf, Àrtic Seals, Eurotec, Aston Seals, Sealmaker, Naldoni & Biondi, Orpav, FP París, Forsheda, Stefa, PolyPac, Fluoril, Passfour Bearings, MFN Seals, Fitseal, Pöppelmann

Novetat!

necessita juntes planes a mida?

Amb la nostra nova maquinària de tall per làser de juntes fabriquem les juntes de manera precisa i en diferents materials.

Fabricacion juntas planas

Notícies i novetats

Novetats

Primera convenció de Seauto

En el marc de celebració del 25è aniversari de Seauto, realitzem una trobada amb clients, col·laboradors i proveïdors.
Novetats

Avui fem 25 anys!

Avui, 19 d'abril fa 25 anys que iniciem aquesta aventura
Novetats

Formació per al nostre equip a rodaments RKB i les seves aplicacions

La formació és fonamental al nostre sector. RKB ens ha brindat amb una formació per aprendre els seus rodaments i aplicacions
Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Novetats

Proporcionem matèria primera per a la fabricació de juntes d’estanquitat

Un aspecte fonamental en el disseny de les juntes és la selecció de la matèria primera
Estanqueïtat Industrial i Components

Turcon® Roto L

Les juntes i retens industrials solen utilitzar-se indistintament, ja que exerceixen funcions similars en la prevenció de fuites a les aplicacions. No obstant això, hi ...
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?