Recanvis CORTECO

Seauto disposa de la gamma més àmplia de recanvis CORTECO

Corteco és un dels principals proveïdors de components per al mercat independent de recanvis dautomoció. Com a partícip del grup mundial Freudenberg , subministra més de 26.000 productes amb qualitat OEM. Els tallers independents confien en els recanvis CORTECO i es beneficien així de la qualitat original de Freudenberg.

Corteco té plantes de fabricació/centres de distribució a més de 15 països diferents, però a través del Grup Freudenberg, arriba a clients de 60 països de tot el món. Corteco és un dels principals proveïdors de components per al mercat independent de recanvis dautomoció. Com a membre del Grup Freudenberg, subministrem més de 26.000 productes amb qualitat OEM.

RETENES CORTECO

Corteco és el líder del mercat en retens radials amb qualitat original i una gamma amb les darreres innovacions de Freudenberg, l’inventor i fabricant líder mundial al primer equip dels retens radials. Els kits de retens preparats per muntar de Corteco, per a les reparacions de turismes i camions més diversos, ajuden els nostres clients a desenvolupar el seu negoci.

Posem a la vostra disposició el catàleg de Retenes de Corteco tipus BA, B1, B2, COMBI i Cassette per a rodaments, maquinària agrícola, reductors, maquinària obra pública, etc.

ESTANQUEÏTAT

RETENS AMB SENSOR

JOCS DE JUNTES PER A TRANSMISSIÓ AUTOMÀTICA

JOCS DE JUNTES PER A CAIXES DE DIRECCIÓ

JUNTES DE MOTOR

RETENES RADIALS SIMMERRING®

VÀLVULES I RETENS DE VÀLVULA

CARREROS DE FRE

JUNTES DE MOTOR

JOCS DE CARGOLS DE PURGA D'OLI

CONNEXIONS PLUG & SEAL

ANTIVIBRACIÓ

POLIES

SUPORT DELS AMORTIGUADORS

SUPORTS DE MOTOR I CAIXA DE CANVIS

CASQUETS DE XASSÍS I SUPORTS DE CARDÀ

ACUMULADORS HIDRÀULICS

COMPONENTS PER AL XASSÍS

Catàleg General Retenes Corteco

Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?