Recanvis EMMETEC per amortidors

Emmetec és líder des de fa 70 anys al camp de recanvi per a l’amortidor. Al seu catàleg tècnic estan inclosos tant els productes de sèrie, com els que són destinats a competició, amb l’intent de proposar en un de sol totes les solucions practiques per a la revisió de qualsevol model d’Amortidor.

A part d’això, ha estat una altra vegada ampliada la ja molt àmplia oferta de kit complets per a la modificació i l’elaboració sigui interna, a través de la intervenció de les característiques de tracció i compressió, sigui extern amb la modificació variable.

Una gran part del catàleg està dedicada a l’amortidor hidràulic de tipus Mcpherson, format per un cilindre intern i un dipòsit extern, utilitzant el maletí de presuració de gas Emmetec model PR 93-100®,

Una atenció particular està dedicada a un altre amortidors monotub (tradicionalment anomenat “a gas”) format per un únic cilindre que supleix la del cilindre intern i la del dipòsit, tot i així pot ser revisat i modificat, servint-nos de l’utillatge creat per la nostra empresa, que permet l’obertura i el tancament amb procediment ràpid, simple i sobretot segur.

I completant la seva oferta, no podia faltar l?instrument avui indispensable per diagnosticar la prova de l?amortidor, una vegada modificat pel tècnic.

Es tracta d’un banc de proves electrònic , distribuït des de fa més de 35 anys per tots els països del món. Pot provar qualsevol tipus d’amortidor, sigui fabricat per a automòbil, camió , moto i dissenyats per a aplicacions particulars

A més d’això, Emmetec produeix i distribueix totes les eines i equips tècnics necessaris per dur a terme les reparacions amb el major nivell professional, incloent, entre d’altres, útils per al muntatge de retens, pressurització de gas, claus de muntatge, diagnosi digital, a més de les màquines Precisa i Màniga, per a la fabricació, reparació i manteniment d’amortidors.

AMORTIGUADOR EMMETEC

Recanvis Direcció

Bombes Hidràuliques

Amortidors

Servofrè

Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?