Casquets auto i pre-lubricats TECHNYMON

El Grup Technymon abasten la totalitat de la indústria mecànica amb aplicacions que van des de la maquinària pesant i equips fins als components per al sector hidràulic i també el petit fabricant de peces per a la indústria electromecànica.
Tots els seus productes poden ser utilitzats sempre que hi hagi moviment de rotació i translació entre les parts mecàniques.
Technymon és el desenvolupador i fabricant líder mundial d’elements de fricció innovadors. És el seu soci per trobar solucions als problemes tribològics i relacionats amb la fricció més exigent per als coixinets lliscants.

Rodaments autolubricats

Els coixinets lliscants de polímer autolubricats tenen la capacitat de transferir una quantitat microscòpica de pel·lícula lubricant a la superfície de contacte per millorar el rendiment de la màquina i reduir la fricció al llarg de la vida útil, sense necessitat d’afegir greix o olis i garantint un funcionament net i sense manteniment als entorns més difícils.

Rodaments prelubricats

Els coixinets de lliscament prelubricats requereixen greix i oli com a material lubricant, cosa que resulta en la reducció de la fricció i la temperatura generada per la funció de la superfície de contacte durant el funcionament, amb el benefici addicional d’una alta capacitat de càrrega, alta resistència als cops i una vida útil més gran amb un interval regular de manteniment.

Rodaments de polímer

Els coixinets de polímer plàstic entren a la categoria de coixinets lliscants autolubricats, amb els avantatges addicionals de generar menys residus metàl·lics després del desgast, un pes reduït, una alta resistència a la corrosió i una gran resistència química.

Catàleg Technymon​

Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?