Sistema estanquitat SEAL MAKER

Seal Maker fabrica i distribueix a nivell mundial productes de la més alta qualitat, entre els quals hi ha peces semielaborades de plàstic i elastòmer, torns de control numèric i juntes que s’utilitzen en tots els àmbits industrials. Des de la seva fundació el 1997, l’empresa es troba en constant expansió i entre els clients satisfets ja s’ha format una xarxa d’empreses de 80 països a tots els continents.

A més de la qualitat especial dels productes fabricats, els potencials de Seal Maker són el servei, la flexibilitat en la fabricació de productes especials, els baixos temps de procés i la fiabilitat en el desenvolupament de la comanda.

El sistema de gestió que s’aplica a l’empresa des de l’any 2007 ha permès que la qualitat i l’efectivitat augmentin contínuament. Seal Maker compleix tots els requeriments per a l’assegurament de la qualitat que exigeix la norma ISO9001:2015. Sobre aquesta base, Seal Maker garanteix a tots els seus clients no només un proveïdor fiable, sinó també un soci innovador i competent.

CATÀLEG FABRICACIÓ SEAUTO​

Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?