Marques

Seauto representa les millors marques a nivell mundial a diferents sectors industrials

Trelleborg Sealing Solutions és un desenvolupador i fabricant líder a nivell mundial de juntes industrials, incloent-hi juntes tòriques, juntes hidràuliques i pneumàtiques, juntes frontals mecàniques i sistemes d’estanquitat rotatius i estàtics. Seauto és un dels seus grans partners a nivell europeu.

El model V-Ring és una junta exclusiva, fabricada íntegrament en cautxú, per a eixos rotatius. La junta va ser desenvolupada per Forsheda AB i ha estat utilitzada amb èxit per molts fabricants d’equips originals i de postvenda de tot el món en una àmplia varietat d’aplicacions.

Technymon és coneguda al món per desenvolupament i fabricació d’equips antifricció per a diferents indústries. Amb solucions en rodaments, coixinets llisos, volanderes i seients de boles / ròtules, casquets auto i pre-lubricats.

Aston Seals és especialista en producció de sistemes d’estanquitat per a cilindres hidràulics i pneumàtics.
El seu catàleg contempla juntes hidràuliques i pneumàtiques, rascadors, guies, anells de suport i altres productes d’alt rendiment.

Gapi ofereix juntes hidràuliques i pneumàtiques, incloent a més de retenes de llavi, retenes d’oli, retenes per a eixos rotatius, juntes tòriques de PTFE, juntes tòriques encapsulades de FEP, metalbunes.

Artic Seals és la divisió del GRUP GAPI que ofereix solucions al camp de la hidràulica i de la pneumàtica en poliuretà i materials termoplàstics.

Aquesta divisió del Grup Gapi especialitzada en la fabricació de materials amb base Teflón està especialitzada en la producció de peces tornejades a PTFE.

Pavarini és una de les empreses de més qualitat a l’àmbit dels components hidràulics. Disposa d’una àmplia gamma (uns 12.000 articles) de ròtules, caps de ròtula i suports fabricats seguint els estàndards més alts.

Eutotec és un fabricant d’empaquetadures d’angulars i juntes d’estanqueïtat en teixit engomat (goma+lona) amb més de 50 anys d’experiència. Els seus dissenys aporten solucions a cilindres hidràulics amb aplicacions pesades a alta pressió i baixa velocitat.

Des de l’any 2003 Ceroil ha desenvolupat productes per a l’automoció, la nàutica i la indústria. Ceroil ha basat el seu disseny de productes i la seva producció a la ceràmica, un producte molt avançat tècnicament i que aporta grans propietats lubricants i anti-fricció.

Seal Maker fabrica i distribueix a nivell mundial productes de la més alta qualitat, entre els quals hi ha peces semielaborades de plàstic i elastòmer, torns de control numèric i juntes que s’utilitzen en tots els àmbits industrials.

Naldoni & biondi comercialitza components per a cilindres hidràulics, pistons, tapes, fons, suports, forquilles, kits de juntes, adaptant-se a totes les necessitats agrícoles i industrials per a la fabricació de cilindres hidràulics.

Camozzi Automation va emprendre un viatge en contínua evolució que, en pocs anys, va veure com l’empresa es convertia en un proveïdor líder de solucions industrials a l’automatització i la pneumàtica

Orpav ha estat un líder al camp de l’automoció des de fa més de 40 anys. A través de la seva gamma de productes i serveis, aporta solucions específiques als tallers de mecanitzat, abans, durant i després dels processos de reparació o ajustament.

Corteco és un dels proveïdors líders de recanvis de qualitat original per a turismes i vehicles industrials. Amb més de 20.000 productes, ofereix una gamma completa al camp de l’estanquitat, l’antivibració i la filtració entre d’altres.

Emmetec és un líder al sector de l’automoció en el camp de peces de recanvi per a amortidors. Gràcies a l’aportació tècnica dels experts amb més prestigi internacional, adaptant i millorant la nova tecnologia

Huntsman Gomet ofereix quatre línies principals de productes:
Kits per a juntes homocinètiques. manxes de direcció i kits de manxes, kits de protecció d’amortidors, etc

Filli Paris (grup SEALCORE) fabrica juntes d’estanqueïtat, retens, juntes pneumàtiques, juntes tòriques, casquets, juntes de PTFE, pistons hidràulics i pneumàtics, juntes V, etc.

Loxeal, solucions de segellat i adhesius d’alta qualitat i fiabilitat per a diferents aplicacions, indústries i materials.
La seva gamma de productes inclou segelladors, fixadors, adhesius, adhesius epoxi, acrílics etc.

Polypac , pertanyent al grup Trelleborg, està especialitzada en la fabricació de juntes d’estanqueïtat en material lona+goma.

Els retens Rolf del Grup Gapi Gràcies al seu experimentat personal tècnic, és l’elecció ideal per a les empreses que necessiten retens “fets a mida”.

Pradeella & Matego, del grup Gapi, produeix articles en cautxú per a la indústria i l’automoció

És la divisió de PTFE del Grup Gapi inclou la fabricació de tubs i barres a PTFE, i de peces semi-elaborades, amb una gran varietat de diferents càrregues.

Un dels principals fabricants de la indústria de transformació de plàstics per injecció. Disposa d´una immensa gamma de taps i protectors per a tot tipus d´indústries.

Poixets de lliscament (coixinets autolubricats o coixinets a lubricar), filtres sinteritzats i silenciadors pneumàtics

Des del 1937 l’empresa suïssa ofereix un ampli assortiment de rodaments industrials i accessoris

Tot per a PTFE:

PTFE verge (estàndard i modificat). PTFE farcit (compostos estàndard)
Compostos basats en PTFE d’alt rendiment

Pass four bearings

MFN seals

Fitseal

Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?