Indústries

Solucions per a diferents mercats industrials

Descobriu la varietat dels nostres productes, serveis i aplicacions. Solucions industrials i oportunitats mitjançant lús duna àmplia gamma de productes moderns de tecnologia de segellat entre altres.

Hidràulica

Els sistemes hidràulics es troben a gairebé tots els àmbits de la maquinària i la construcció de vehicles. Subministrem una gran varietat de juntes, rascadors i elements de guia per a pràcticament totes les aplicacions de la tecnologia de fluids.

Pneumàtica

Controls mega ràpids i actuadors sensibles: els sistemes pneumàtics exigeixen una fricció mínima i una alta eficiència. Els nostres sistemes d'estanquitat es troben a gairebé totes les aplicacions d'aquesta tecnologia.

Alimentació

Detectabilitat, FDA, CIP/SIP: només una petita selecció dels molts i diferents requisits de la indústria alimentària. La nostra àmplia cartera de materials i productes ofereix una solució per a tots aquests requisits.

Renovables

Les energies renovables són vitals per al nostre futur. Per cobrir la demanda mundial d'energia creixent, necessitem tecnologies amb visió de futur que se centrin en l'eficiència, la compatibilitat mediambiental i els components amb una llarga vida

Farmacèutica

La indústria farmacèutica planteja les normes màximes d'higiene, conformitat i puresa. Subministrem sistemes de segellat i peces modelades amb totes les homologacions per a aquest exigent sector.

Química

Un dels sectors més diversos de la indústria, caracteritzat majoritàriament per condicions de funcionament extremes. Subministrem una àmplia gamma de juntes dinàmiques i estàtiques fabricades amb materials de gran puresa i compostos especialitzats.

Hidràulica mòbil

La tecnologia de fluids en aplicacions mòbils realitza feines pesades en condicions extremadament difícils. Subministrem sistemes de segellat i elements de guia especialment dissenyats i fabricats amb els materials i compostos més robustos disponibles.

Agricultura

La manipulació acurada del producte i del medi ambient és la màxima prioritat a la tecnologia agrícola moderna. Subministrem juntes estàtiques i dinàmiques de materials especials amb totes les autoritzacions i homologacions necessàries.

Petroli i gas

Per satisfer els creixents requisits mediambientals i les condicions extremes de tota la cadena de processos, subministrem solucions d'estanqueïtat específiques fabricades amb una àmplia gamma de materials.

Mines i túnels

Moltes màquines i sistemes fan un dur treball sota terra. Els nostres sistemes de segellat resistents i robusts es troben a gairebé totes les aplicacions: des de bombes de formigó fins a màquines per a la construcció de túnels.

Maquinària

L'enginyeria mecànica moderna és una de les ciències de l'enginyeria i les branques de producció més diverses. Les nostres juntes i rascadors, elements de guia i peces modelades es poden trobar en una gran varietat d'aplicacions i camps.

Metall

Sense l´acer i els trens de laminació, la nostra vida moderna, l´arquitectura i la construcció de vehicles serien inimaginables. Subministrem productes robustos i de fricció optimitzada amb una llarga vida útil per a les condicions extremes de la indústria pesant.

Paper

Per convertir la polpa líquida en un producte sòlid amb propietats definides amb precisió, calen solucions per a tota la cadena del procés. Subministrem una àmplia gamma de components, des de la bomba fins a les juntes de la calandra.

Nàutica i naval

Els vaixells transporten persones i mercaderies per tot el món i serveixen com a fàbriques flotants. Aquí subministrem elements de segellat i guia per a totes les aplicacions. Per exemple, per a bombes, claus de pas, vàlvules, sistemes de propulsió de vaixells i sistemes de càrrega i descàrrega.

Automatització

Reduir els costos de producció és lobjectiu de la moderna tecnologia dautomatització. Subministrem sistemes de segellat i peces modelades optimitzats per al lliscament, així com cilindres de compressió i elevació amb una gran varietat de formes per a accionaments i actuadors.

Electrònica

Les màquines i sistemes controlats de manera intel·ligent i la moderna tecnologia de la informació serien inconcebibles sense els semiconductors i altres components. Els nostres productes es poden trobar a tots els àmbits de la fabricació, fins al seu ús en processos de gravat per plasma.

Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?