gomet

Fulles i peces de recanvi HUNTSMAN GOMET

Fundada el 1975, Huntsman Gomet s’ha convertit en els darrers 45 anys en un productor líder per al mercat de recanvis per a automòbils. Des del 2014 Huntsman Gomet pertany a la divisió de poliurentà de Huntsman.

Huntsman Gomet ofereix quatre grups de productes principals:

-Cv-Boots i kits

-Fuelles de direcció i kits

-Cobertes antipols, i kits de servei d’amortidors (“SASK”)

– Estoretes de cotxe i estoretes multiusos

FOLS DE JUNTA HOMOCINÈTICA I KITS

La funció principal d’una manxa és protegir la junta homocinètica d’un automòbil dels danys causats per les deixalles de la carretera (com, per exemple, sorra, pedres, sal i aigua).

A més, el greix dipositat a l’interior, mantingut per la manxa de la junta homocinètica és vital per a una correcta lubricació de l’engranatge de la junta homocinètica.

Disponible com a peces soltes o com a kits de reparació, la gamma de manxes de junta homocinètica de GOMET és la més àmplia del mercat i cobreix gairebé totes les aplicacions europees i asiàtiques.

FOLS DE DIRECCIÓ I KITS

Les manxes de la direcció protegeixen els components de la cremallera de la direcció, mantenint així la integritat dels components clau i assegurant una lubricació lliure de brutícia i sorra, estenent així la fiabilitat i la vida útil de la cremallera de la direcció. Les manxes de direcció de GOMET es caracteritzen per alts nivells d’elasticitat combinats amb una excel·lent resistència al desgast,

màxima precisió geomètrica i total compatibilitat amb l’original. Totes les manxes de direcció produïdes per GOMET estan disponibles com a peces soltes o com a kits en bosses de plàstic o en caixes de cartró.

SILENTBLOCKS I PROTECTORS D’AMORTIGUADOR SASK

Els SASK (Shock Absorber Service Kits) de Huntsman Gomet estan composts per:

SILENT BLOCKS DE POLIURETÀ o cautxú

El GUARDAPOLVO protegeix la tija de l’amortidor del vehicle contra la corrosió i contra danys a les vàlvules, sovint causats per pedres, sorra i sal.

El seu silentblock brinda una estabilitat de marxa òptima en moviments de suspensió elevats i freqüents.

FOLS INDUSTRIALS

La funció principal del FUELLE és protegir l’engranatge de la junta de velocitat constant de tot tipus de residus de la carretera, com ara sorra, PEDRES sal o aigua.

La gamma de protectors de juntes d’HOMOCINÈTIQUES GOMET de Huntsman, disponibles tant com a articles solts com en kits, és una de les més àmplies del mercat i cobreix gairebé totes les aplicacions de turismes europeus i la majoria dels asiàtics.

FOLS AUTOMOCIÓ

Les característiques que distingeixen les manxes fabricades per Huntsman GOMET són la seva gran elasticitat i resistència al desgast, la seva geometria de precisió i la seva absoluta compatibilitat amb les peces originals.

Les manxes estan disponibles com a articles solts o com a kits empaquetats en una caixa o bossa de plàstic.

SILENTBLOCKS

El guardapols dels SASK (Shock Absorber Service Kits) protegeix la tija de l’amortidor i evita el desgast per les pedres, la sorra i la sal. El SILENTBLOCK, per part seva, contribueix a l’estabilitat del vehicle sotmès a freqüents i forts esforços. La gamma de SASK subministrada per Huntsman GOMET és una de les més àmplies del mercat i cobreix les aplicacions dels turismes europeus i asiàtics.

MAT+® AUTO, MAT+® TRUCKS i catifes polivalents

Estoretes per al cotxe i revestiments per al maleter fabricats amb PVC d’alt rendiment que amaga la brutícia, la pols i la neu, i que es poden rentar fàcilment amb un raig d’aigua i higienitzar amb lleixiu.

  • Respatller amb tecnologia antilliscant “Gecko” extra estable.
  • L’oferta estàndard inclou jocs de quatre catifes a mida o universals. Les catifes de maleter completen la gamma.
  • Disponible en diferents colors.
  • Possibilitat de personalitzar la talonera del costat del conductor.

La cartera de catifes produïdes per Huntsman GOMET està en expansió constant. La gamma MAT+® AUTO compta actualment amb més de 600 marques i models.

MAT+® és el material innovador que Huntsman Gomet ofereix per a múltiples usos. Adequat per entapissar els interiors de vehicles de treball i de passatgers, també és apte per condicionar recepcions, vestíbuls i entrades de locals públics. Higiènic i fàcil de rentar, manté els interiors i exteriors elegants i nets. MAT+® compta amb la certificació EN 1815:2016 de propietats antiestàtiques.

Catàleg de Fuelles Gomet

Catàleg de Fuelles Gomet

Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?