Turcon® Roto L

Les juntes i retens industrials solen utilitzar-se indistintament, ja que exerceixen funcions similars en la prevenció de fuites a les aplicacions. No obstant això, hi ha algunes diferències clau entre tots dos termes que molts usuaris desconeixen.

Estalvi d'energia sense fricció

En segellar només quan cal, Turcon® Roto L redueix la fricció per disminuir el consum de combustible i estalviar energia.

La junta Turcon® Roto L és la primera junta activa i està dissenyada per prolongar la vida útil de la junta als sistemes d’eixos. De manera exclusiva, només segella quan cal. Això redueix la fricció per disminuir el consum de combustible i, per tant, estalvia energia.

El disseny patentat de la junta combina un llavi d’estanquitat de politetrafluoroetilè (PTFE) Turcon® M12 amb una camisa de cautxú i una peça metàl·lica de conformació estable. Durant el temps d’inactivitat, el llavi d’estanquitat es manté lleugerament contra la superfície d’estanquitat per aconseguir un rendiment de fricció zero. El desgast de la junta només es produeix quan s’activa la pressió, cosa que dóna com a resultat una vida útil de la junta quatre vegades més gran que, fins que s’activa la pressió.

Quan es combina amb la fricció zero que es produeix quan la junta no està activada, el resultat és una prolongació significativa de la vida útil de la junta (fins a quatre vegades més).

Sistemes centrals d'inflament de pneumàtics (CTIS)

La junta Turcon®Roto L està dissenyada per prolongar la vida útil dels sistemes centrals d’inflament de pneumàtics reduint la fricció i estalviant energia i combustible. Això s’aconsegueix segellant únicament quan cal durant l’ajust de la pressió dels pneumàtics.

Sala d´exposició virtual

L’exhibició de Turcon® Roto L demostra com aquesta junta minimitza la fricció al CTIS per conservar energia i reduir el consum de combustible.

SG - Junta i guia

Solució de propera generació per a CTIS
El nou principi d’estanquitat combina les funcionalitats conegudes i necessàries en un únic component. Mitjançant una combinació intel·ligent de materials i disseny, és possible fins i tot millorar de manera decisiva les àrees conflictives conegudes. Gràcies a l’absorció elàstica dels elements de segellat i guia, qualsevol desviació o tensió és absorbida per l’element guia i transferida al punt de segellat estàtic mitjançant l’absorció elàstica en combinació amb la junta. Això desplaça les càrregues de la vora de segellat dinàmic, més sensible, a la zona de segellat estàtic, més robusta.

Exemple d'instal·lació

Novetats

Primera convenció de Seauto

En el marc de celebració del 25è aniversari de Seauto, realitzem una trobada amb clients, col·laboradors i proveïdors.
Novetats

Avui fem 25 anys!

Avui, 19 d'abril fa 25 anys que iniciem aquesta aventura
Novetats

Formació per al nostre equip a rodaments RKB i les seves aplicacions

La formació és fonamental al nostre sector. RKB ens ha brindat amb una formació per aprendre els seus rodaments i aplicacions
Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?