Trelleborg llança un rodament lleuger de compost termoplàstic de baixa fricció

Trelleborg Sealing Solutions llança el seu darrer rodament lleuger de material compost termoplàstic, l'HiMod® Advanced Composite Bearing Plus

Trelleborg Sealing Solutions llança el seu darrer rodament lleuger de material compost termoplàstic, l’HiMod® Advanced Composite Bearing Plus, un rodament millorat de doble capa amb una capa de PEEK modificada de baixa fricció que redueix la fricció i augmenta les prestacions de desgast per al seu ús a aplicacions de rodaments, anells de desgast i casquets.

 

Fabricat amb la tecnologia patentada de Trelleborg d’Automated Fiber Placement (AFP), un fi revestiment de baixa fricció s’adhereix als diàmetres interiors i es pot afegir als diàmetres exteriors del coixinet per crear una solució d’alta qualitat per al seu ús en una àmplia gamma indústries. HiMod® Advanced Composite Bearing Plus no s’engarrota ni es gela, a diferència dels coixinets metàl·lics, per reduir la probabilitat que es produeixin danys a la bomba en aplicacions de processament químic, té un baix coeficient de fricció i pot suportar rangs de temperatura extrems.

Aquests coixinets termoplàstics ofereixen una gran durabilitat i resistència per a aplicacions exigents. L’addició d’una capa de baixa fricció dins el nostre HiMod® Advanced Composite Bearing Plus proporciona fins a un 50% menys de fricció per lliscament que amb els coixinets estàndard, per augmentar el rendiment i evitar danys als components del maquinari.

Novetats

Taps més sostenibles

Pöppelmann KAPSTO: l’especialista en solucions de protecció de plàstic també ofereix moltes de les sèries estàndard fabricades amb material reciclat postconsum (PCR).

Novetats

La nova junta D-seal de Trelleborg, una millora per al transport rodat

El nou disseny d’aquestes juntes proporciona un amortiment de les vibracions als motors i les transmissions per evitar danys

Novetats

Hem assistit a la Fira d’Expoalimenta a Porto

Seauto ha pogut presentar de primera mà les seves solucions al món de l’alimentació a la fira de Porto.

Novetats

Nou Loxeal Metalox, per reparar superfícies metàl·liques

El ràpid curat del nou Loxeal EB3703/METALOX permet mecanitzar o escatar els components enganxats/reparats poques hores després de l’aplicació.

Shopping Cart