Seauto presenta els nous catàlegs corporatius i de producte

L'empresa presenta ara els dos nous catàlegs: un de caràcter corporatiu i un altre especialitzat en el programa de fabricació pròpia.

Creada el 1999, Seauto és una empresa dedicada a la fabricació i distribució de tota mena de juntes d’estanquitat. Actualment gestiona més de 40.000 referències i representa al mercat espanyol alguns dels fabricants més importants en hidràulica i segellat com Trelleborg, Pavarini, Naldoni i Biondi, Gomet, Corteco, Orpav, Emmetec, Technymon, MFC i ATS entre d’altres.

La completa gamma de productes de Seauto està orientada a diferents sectors industrials: químic, automoció, farmacèutic, oleohidràulic, alimentació i begudes… S’hi incorporen les tecnologies de materials (NBR, EPDM, FKM, FFKM, PTFE, etc.) i sistemes d’estanquitat per a processos de neteja (CIP i SIP) més avançats, que són necessaris per satisfer les exigències i normatives més estrictes.

L’empresa presenta ara els dos nous catàlegs: un de caràcter corporatiu i un altre especialitzat en el programa de fabricació pròpia.

Presentació corporativa

Fabricació i distribució en estanquitat és el leitmotiv del catàleg corporatiu de Seauto, editat en format 230x180mm. A les seves 16 pàgines es presenten les generalitats de l’empresa, de les marques distribuïdes, així com les línies de producte en diferents àmbits. Per a una millor comprensió es diferencien en: estanquitat, lliscament i components per a diversos sectors industrials; direccions hidràuliques i elèctriques, retens i manxes per a automoció; i perfils de fabricació pròpia.

Seauto també presenta en aquest catàleg el seu programa de cursos de formació teòrica i pràctica adreçat a professionals dels sectors industrials en què està especialitzada la firma, amb una atenció especial al de l’automòbil. Finalment, el document introdueix la nova botiga virtual disponible a www.seauto.es, que permet la realització de comandes en línia de manera ràpida i eficaç.

Programa de fabricació pròpia

El catàleg de perfils i materials de Seauto es presenta sota el títol Fabricació de juntes a mida. A les seves 4 pàgines en format DIN-A4 es detallen les característiques generals dels materials i dels perfils que es poden fabricar. També es posa l’accent en la disponibilitat de la signatura per a la fabricació de perfils especials segons els requeriments específics de cada client.

Pel que fa als materials emprats en la fabricació de perfils, Seauto en presenta una guia, identificant-los amb colors i els valors de les temperatures mínima i màxima d’aplicació. S’hi indica, a més, la duresa a temperatura de 20ºC.

El catàleg també inclou els diversos perfils de juntes per a diferents aplicacions a subministrar: plançons, pistons, mineria, rotatius, simètrics i rascadors. Les juntes disponibles van des de 4mm a 2500mm.

Amb aquestes dues noves eines, Seauto vol millorar el seu objectiu principal com a empresa: oferir a empreses de diferents sectors industrials les millors solucions a les seves necessitats d’hidràulica i segellat mitjançant una amplíssima gamma de productes de la màxima qualitat en el mínim temps possible. A més, Seauto ofereix als seus clients assessorament tècnic exclusiu disponible a través del servei d’atenció telefònica personalitzada.

Novetats

Taps més sostenibles

Pöppelmann KAPSTO: l’especialista en solucions de protecció de plàstic també ofereix moltes de les sèries estàndard fabricades amb material reciclat postconsum (PCR).

Novetats

La nova junta D-seal de Trelleborg, una millora per al transport rodat

El nou disseny d’aquestes juntes proporciona un amortiment de les vibracions als motors i les transmissions per evitar danys

Novetats

Hem assistit a la Fira d’Expoalimenta a Porto

Seauto ha pogut presentar de primera mà les seves solucions al món de l’alimentació a la fira de Porto.

Novetats

Nou Loxeal Metalox, per reparar superfícies metàl·liques

El ràpid curat del nou Loxeal EB3703/METALOX permet mecanitzar o escatar els components enganxats/reparats poques hores després de l’aplicació.

Shopping Cart