Nova línia de juntes planes de Trelleborg

Trelleborg llança HMF FlatSeal™, una nova gamma de materials de juntes planes per a una eficaç estanqueïtat estàtica en aplicacions de baixa i alta temperatura.

Trelleborg llança HMF FlatSeal™ , una nova gamma de materials de juntes planes per a una eficaç estanquitat estàtica en aplicacions de baixa i alta temperatura. La gamma inclou materials especialitzats per al seu ús amb productes químics i mitjans agressius a les indústries aeroespacial, de l’automoció, nàutica, del petroli i el gas, de l’alimentació i les begudes, del processament químic i farmacèutica.

Les juntes planes són fonamentals en tota mena d’objectes, productes i màquines. Actuen com a element de segellat estàtic entre dues superfícies planes i s’utilitzen per connectar diferents peces com a vàlvules, accessoris, canonades i bombes. A més de segellar eficaçment les brides, també compensen les seves irregularitats.

Novetats

Taps més sostenibles

Pöppelmann KAPSTO: l’especialista en solucions de protecció de plàstic també ofereix moltes de les sèries estàndard fabricades amb material reciclat postconsum (PCR).

Novetats

La nova junta D-seal de Trelleborg, una millora per al transport rodat

El nou disseny d’aquestes juntes proporciona un amortiment de les vibracions als motors i les transmissions per evitar danys

Novetats

Hem assistit a la Fira d’Expoalimenta a Porto

Seauto ha pogut presentar de primera mà les seves solucions al món de l’alimentació a la fira de Porto.

Novetats

Nou Loxeal Metalox, per reparar superfícies metàl·liques

El ràpid curat del nou Loxeal EB3703/METALOX permet mecanitzar o escatar els components enganxats/reparats poques hores després de l’aplicació.

Shopping Cart