Nova línia de juntes planes de Trelleborg

Trelleborg llança HMF FlatSeal™, una nova gamma de materials de juntes planes per a una eficaç estanqueïtat estàtica en aplicacions de baixa i alta temperatura.

Trelleborg llança HMF FlatSeal™ , una nova gamma de materials de juntes planes per a una eficaç estanquitat estàtica en aplicacions de baixa i alta temperatura. La gamma inclou materials especialitzats per al seu ús amb productes químics i mitjans agressius a les indústries aeroespacial, de l’automoció, nàutica, del petroli i el gas, de l’alimentació i les begudes, del processament químic i farmacèutica.

Les juntes planes són fonamentals en tota mena d’objectes, productes i màquines. Actuen com a element de segellat estàtic entre dues superfícies planes i s’utilitzen per connectar diferents peces com a vàlvules, accessoris, canonades i bombes. A més de segellar eficaçment les brides, també compensen les seves irregularitats.

Novetats

Formació per al nostre equip a rodaments RKB i les seves aplicacions

La formació és fonamental al nostre sector. RKB ens ha brindat amb una formació per aprendre els seus rodaments i aplicacions
Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Novetats

Proporcionem matèria primera per a la fabricació de juntes d’estanquitat

Un aspecte fonamental en el disseny de les juntes és la selecció de la matèria primera
Estanqueïtat Industrial i Components

Turcon® Roto L

Les juntes i retens industrials solen utilitzar-se indistintament, ja que exerceixen funcions similars en la prevenció de fuites a les aplicacions. No obstant això, hi ...
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?