Nous eixos per a actuadors mecànics linears 5E de Camozzi

Eje actuador mecánico Camozzi 5E

Els eixos de la sèrie 5E de Camozzi són actuadors lineals mecànics en què el moviment generat per un motor es converteix en lineal mitjançant una corretja dentada. corretja dentada.

 

La Sèrie 5E, disponible en 3 mides – 50, 65 i 80 cm, està dissenyada amb un perfil especial quadrat auto suportat amb una guia de bola recirculant integrada a l’actuador, per proporcionar una resistència i rigidesa excepcional per a les càrregues externes.

El perfil està cobert per una placa dʻacer inoxidable per protegir els elements interns dels contaminants ambientals. L’eix està equipat amb un imant que permet la utilització de sensors de proximitat externs, cosa que permet realitzar operacions com la localització o la lectura de carreres addicionals.

La Sèrie 5E es pot combinar per crear solucions multi eix amb diferents tecnologies de transmissió per garantir la màxima flexibilitat i adaptabilitat . Les aplicacions del producte són perfectes per a sistemes d’ envasament , muntatge i automoció .

Descarregar fullet
ejes-electromecanicos-camozzi-de-serie_5e_2022

Juntas. hidrogeno
Estanqueïtat Industrial i Components

Trelleborg llança la gamma H2Pro™ d’estanquitat a l’hidrogen

Les juntes tòriques sutilitzen habitualment en dissenys mecànics perquè són fàcils de fabricar, econòmiques i tenen requisits de muntatge generalment senzills.
Novetats

Trelleborg presenta una junta de suspensió de baixa fricció per a MTB

Trelleborg presenta solucions tècniques en elastòmers, plàstics d’alt rendiment i materials compostos   Les innovadores tecnologies de Trelleborg inclouen un nou material per a les ...
Estanqueïtat Industrial i Components

Junta frontal Nexus de Trelleborg

Estanqueïtat eficaç per a aplicacions rotatives de baixa velocitat en equips de construcció i excavació. Trelleborg és sinònim d’innovació. N’és una prova el segell frontal ...
Estanqueïtat Industrial i Components

Segellat de molles a alta pressió i temperatura amb XploR™ S-Seal

Trelleborg Sealing Solutions desenvolupa, fabrica i subministra una àmplia gamma de solucions innovadores per suportar els entorns operatius hostils que hi ha.   XploR™ S-Seal ...
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?