Nous eixos per a actuadors mecànics linears 5E de Camozzi

Eje actuador mecánico Camozzi 5E

Els eixos de la sèrie 5E de Camozzi són actuadors lineals mecànics en què el moviment generat per un motor es converteix en lineal mitjançant una corretja dentada. corretja dentada.

 

La Sèrie 5E, disponible en 3 mides – 50, 65 i 80 cm, està dissenyada amb un perfil especial quadrat auto suportat amb una guia de bola recirculant integrada a l’actuador, per proporcionar una resistència i rigidesa excepcional per a les càrregues externes.

El perfil està cobert per una placa dʻacer inoxidable per protegir els elements interns dels contaminants ambientals. L’eix està equipat amb un imant que permet la utilització de sensors de proximitat externs, cosa que permet realitzar operacions com la localització o la lectura de carreres addicionals.

La Sèrie 5E es pot combinar per crear solucions multi eix amb diferents tecnologies de transmissió per garantir la màxima flexibilitat i adaptabilitat . Les aplicacions del producte són perfectes per a sistemes d’ envasament , muntatge i automoció .

Descarregar fullet
ejes-electromecanicos-camozzi-de-serie_5e_2022

Novetats

Formació per al nostre equip a rodaments RKB i les seves aplicacions

La formació és fonamental al nostre sector. RKB ens ha brindat amb una formació per aprendre els seus rodaments i aplicacions
Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Novetats

Proporcionem matèria primera per a la fabricació de juntes d’estanquitat

Un aspecte fonamental en el disseny de les juntes és la selecció de la matèria primera
Estanqueïtat Industrial i Components

Turcon® Roto L

Les juntes i retens industrials solen utilitzar-se indistintament, ja que exerceixen funcions similars en la prevenció de fuites a les aplicacions. No obstant això, hi ...
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?