Nou Loxeal Metalox, per reparar superfícies metàl·liques

El ràpid curat del nou Loxeal EB3703/METALOX permet mecanitzar o escatar els components enganxats/reparats poques hores després de l'aplicació.

Ràpid i d’alta resistència per a la unió i reparació de metalls

Loxeal EB3703/METALOX és una resina epoxi bicomponent sense dissolvents, de curació ràpida i tixotròpica, amb una excel·lent resistència a l’aigua ia molts agents químics. Està específicament dissenyada per reparar i/o enganxar substrats metàl·lics, així com una varietat d’altres substrats com a formigó, fusta, etc. Funciona com una massilla adhesiva, adequada per reparar peces de fosa de metall, canonades o brides i també per a la reparació de carrosseries al camp de l’automoció.

El ràpid curat de Loxeal EB3703/METALOX permet mecanitzar o escatar els components enganxats/reparats poques hores després de l’aplicació, fins i tot en exteriors. Després de la polimerització, l’adhesiu es pot polir i pintar. Loxeal EB3703/METALOX es pot curar a +60°C durant 1 hora per accelerar el curat i aconseguir una alta resistència.

 

Avantatges:

  • Ràpid i tixotròpic Un sol producte serveix per realitzar reparacions en diferents materials, com ara metall, formigó i fusta.
  • Excel·lent resistència a l’aigua i als productes químics
  • Fàcil de fer servir gràcies a la xeringa doble de 25 ml
  • Es pot polir i pintar

Seauto proporciona la gamma de productes Loxeal, un dels millors fabricants de productes adhesius per a ús tècnic i industrial

Més informació sobre bicomponents Loxeal

Novetats

Primera convenció de Seauto

En el marc de celebració del 25è aniversari de Seauto, realitzem una trobada amb clients, col·laboradors i proveïdors.
Novetats

Avui fem 25 anys!

Avui, 19 d'abril fa 25 anys que iniciem aquesta aventura
Novetats

Formació per al nostre equip a rodaments RKB i les seves aplicacions

La formació és fonamental al nostre sector. RKB ens ha brindat amb una formació per aprendre els seus rodaments i aplicacions
Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?