Motorex, molt més que lubricants per a motor

El lubricant especial per a cables CABLE PROTECT també protegeix eficaçment molts tipus de cables metàl·lics contra els efectes de la intempèrie i el desgast.

CABLE PROTECT és un agent reengreixant especial que protegeix eficaçment els cables metàl·lics contra els efectes de la intempèrie i el desgast, augmentant així la vida útil del cable.

 

El lubricant especial per a cables CABLE PROTECT de Motorex també protegeix eficaçment diversos tipus de cables metàl·lics contra els efectes de la intempèrie i el desgast. El producte es dilueix de fàbrica amb un dissolvent especial i això permet aplicar-lo de manera uniforme i senzilla. Un cop evaporat el dissolvent, es forma una fina pel·lícula protectora molt adhesiva, però no enganxosa. La flexió i tensió repetides del cable provoquen un desgast entre els nombrosos fils individuals que el componen.

CABLE PROTECT és útil per mitigar especialment aquest tipus de desgast. El producte protegeix completament el cable contra els efectes extrems de la intempèrie, com ara el sol, la pluja, la neu, la calor i el fred. Així s’eviten avaries en molts sistemes, com ara cables per a telefèrics que s’utilitzen cada dia.

Millora de la durabilitat dels cables

A més, l’esprai està prèviament diluït, per la qual cosa és molt fàcil d’aplicar i l’empalmament es pot tornar a tractar amb regularitat. Com que aquesta part del cable en particular està sotmesa a una tensió tan forta, és important repetir la lubricació amb regularitat. Aquesta lubricació repetida pot tenir un impacte positiu a la vida útil dels cables metàl·lics.

CABLE PROTECT s’utilitza en cables de telefèrics, remuntadors mecànics i pistes de transport de materials. Aquest producte ha demostrat ser especialment eficaç en tirants i grues, així com en bol·lards i cabrestants per a cables portadors de recanvi.

Novetats

Formació per al nostre equip a rodaments RKB i les seves aplicacions

La formació és fonamental al nostre sector. RKB ens ha brindat amb una formació per aprendre els seus rodaments i aplicacions
Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Novetats

Proporcionem matèria primera per a la fabricació de juntes d’estanquitat

Un aspecte fonamental en el disseny de les juntes és la selecció de la matèria primera
Estanqueïtat Industrial i Components

Turcon® Roto L

Les juntes i retens industrials solen utilitzar-se indistintament, ja que exerceixen funcions similars en la prevenció de fuites a les aplicacions. No obstant això, hi ...
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?