La nova junta D-seal de Trelleborg, una millora per al transport rodat

El nou disseny d'aquestes juntes proporciona un amortiment de les vibracions als motors i les transmissions per evitar danys

Trelleborg Sealing Solutions llança la seva doble junta D millorada, una solució d’estanquitat i amortiment resistent i de doble funció desenvolupada específicament per satisfer les necessitats de la indústria de l’automoció, els camions i el transport.

Aquestes juntes poden perllongar els intervals de manteniment del motor, contribuint a reduir les emissions gràcies a una major eficiència.

La junta D-Seal esmorteeix les vibracions en motors i transmissions per evitar danys, cosa que la fa més eficaç que els dissenys tradicionals, optimitzant l’eficiència de la cadena cinemàtica i contribueix a reduir les emissions de CO2.

Les juntes D, no es recargolen a la ranura durant la instal·lació i no tenen motlle ni línia de separació a la superfície d’estanquitat, cosa que elimina el risc de fallada en la unió o una possible via de fuga.

D-SEAL_en
Novetats

Taps més sostenibles

Pöppelmann KAPSTO: l’especialista en solucions de protecció de plàstic també ofereix moltes de les sèries estàndard fabricades amb material reciclat postconsum (PCR).

Novetats

Hem assistit a la Fira d’Expoalimenta a Porto

Seauto ha pogut presentar de primera mà les seves solucions al món de l’alimentació a la fira de Porto.

Novetats

Nou Loxeal Metalox, per reparar superfícies metàl·liques

El ràpid curat del nou Loxeal EB3703/METALOX permet mecanitzar o escatar els components enganxats/reparats poques hores després de l’aplicació.

Estanqueïtat Industrial i Components

Nova línia de juntes planes de Trelleborg

Trelleborg llança HMF FlatSeal™, una nova gamma de materials de juntes planes per a una eficaç estanqueïtat estàtica en aplicacions de baixa i alta temperatura.

Shopping Cart