Garantiu un segellat segur en el processament d’aliments amb Foodpro®

Nova família de materials elastòmers de Trelleborg que compleix les principals normatives i reglaments alimentaris mundials

Nova família de materials elastòmers que compleix les principals normatives i reglaments alimentaris mundials

 

Trelleborg Sealing Solutions llança la nova i revolucionària família de materials d’estanquitat FoodPro® de cautxú etilè propilè diè (EPDM). Demostrant el compliment de les normatives mundials més completes sobre materials en contacte amb aliments, aquests materials estan específicament dissenyats per utilitzar-los en aplicacions de processament d’aliments i begudes.

A més de complir plenament la normativa mundial, aquests materials són adequats per utilitzar-los amb pràcticament tots els productes alimentaris i begudes, i són resistents als processos de neteja i esterilització més agressius. La família FoodPro® EPDM consta de tres materials:

  • FoodPro® E75F2 és ideal per a un ús universal en una àmplia gamma d’entorns de processament. Aquest material de duresa 70 Shore maximitza lús de lEPDM en aplicacions estàtiques i dinàmiques.
  • FoodPro® E85F2 és un material d’EPDM de 80 Shore que ofereix una major resistència a l’extrusió, fet que el converteix en el compost òptim per a aplicacions d’alta pressió.
  • FoodPro® E75F1 és un EPDM de 70 Shore que compleix totes les normatives mundials pertinents sobre contacte amb aliments, inclosos els estrictes requisits de la Food and Drug Administration (FDA) dels EUA. per al seu ús en equips de processament de preparats per a lactants.

EPDM

L’EPDM és un dels tipus de revestiment de cautxú més versàtils i el més adequat per a aplicacions exteriors. És molt resistent a l’envelliment, fins i tot quan s’exposa a les condicions externes més agressives: vapor, raigs UV, ozó, salnitre o condicions climàtiques extremes. Les làmines d’EPDM mantenen les propietats fins i tot quan se sotmeten a una àmplia gamma de diferències de temperatura. Per això, s’utilitza sistemàticament a la indústria general i en aplicacions de construcció, automoció, nàutica i exteriors.

Veure Fullet
Trelleborg Foodpro

Novetats

Primera convenció de Seauto

En el marc de celebració del 25è aniversari de Seauto, realitzem una trobada amb clients, col·laboradors i proveïdors.
Novetats

Avui fem 25 anys!

Avui, 19 d'abril fa 25 anys que iniciem aquesta aventura
Novetats

Formació per al nostre equip a rodaments RKB i les seves aplicacions

La formació és fonamental al nostre sector. RKB ens ha brindat amb una formació per aprendre els seus rodaments i aplicacions
Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?