Garantiu un segellat segur en el processament d’aliments amb Foodpro®

Nova família de materials elastòmers de Trelleborg que compleix les principals normatives i reglaments alimentaris mundials

Nova família de materials elastòmers que compleix les principals normatives i reglaments alimentaris mundials

 

Trelleborg Sealing Solutions llança la nova i revolucionària família de materials d’estanquitat FoodPro® de cautxú etilè propilè diè (EPDM). Demostrant el compliment de les normatives mundials més completes sobre materials en contacte amb aliments, aquests materials estan específicament dissenyats per utilitzar-los en aplicacions de processament d’aliments i begudes.

A més de complir plenament la normativa mundial, aquests materials són adequats per utilitzar-los amb pràcticament tots els productes alimentaris i begudes, i són resistents als processos de neteja i esterilització més agressius. La família FoodPro® EPDM consta de tres materials:

  • FoodPro® E75F2 és ideal per a un ús universal en una àmplia gamma d’entorns de processament. Aquest material de duresa 70 Shore maximitza lús de lEPDM en aplicacions estàtiques i dinàmiques.
  • FoodPro® E85F2 és un material d’EPDM de 80 Shore que ofereix una major resistència a l’extrusió, fet que el converteix en el compost òptim per a aplicacions d’alta pressió.
  • FoodPro® E75F1 és un EPDM de 70 Shore que compleix totes les normatives mundials pertinents sobre contacte amb aliments, inclosos els estrictes requisits de la Food and Drug Administration (FDA) dels EUA. per al seu ús en equips de processament de preparats per a lactants.

EPDM

L’EPDM és un dels tipus de revestiment de cautxú més versàtils i el més adequat per a aplicacions exteriors. És molt resistent a l’envelliment, fins i tot quan s’exposa a les condicions externes més agressives: vapor, raigs UV, ozó, salnitre o condicions climàtiques extremes. Les làmines d’EPDM mantenen les propietats fins i tot quan se sotmeten a una àmplia gamma de diferències de temperatura. Per això, s’utilitza sistemàticament a la indústria general i en aplicacions de construcció, automoció, nàutica i exteriors.

Veure Fullet
Trelleborg Foodpro

Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Novetats

Proporcionem matèria primera per a la fabricació de juntes d’estanquitat

Un aspecte fonamental en el disseny de les juntes és la selecció de la matèria primera
Estanqueïtat Industrial i Components

Turcon® Trencat L

Les juntes i retens industrials solen utilitzar-se indistintament, ja que exerceixen funcions similars en la prevenció de fuites a les aplicacions. No obstant això, hi ...
Estanqueïtat Industrial i Components

Sèrie Isolast® de compostos FFKM per a temperatures extremes

Els materials Isolast® d'alt rendiment resolen el problema de les temperatures extremes i els medis agressius
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?