Trelleborg llança un material compost resistent i lleuger per al tren d´aterratge aeroespacial

Trelleborg Sealing Solutions llança el seu material compost Orkot® C620, desenvolupat específicament per satisfer les necessitats de la indústria aeroespacial, en particular el requisit d’un material fort i lleuger per suportar les altes càrregues i tensions a què estan sotmesos els trens d’aterratge.

\”Orkot® C620 ofereix un baix coeficient de fricció per reduir el desgast i suporta altes càrregues minimitzant l’estic-slip. El reduït stick-slip amb baixa fricció dinàmica i estàtica, permet que els moviments d’alta càrrega siguin més segurs i proporcionin un funcionament suau del tren d’aterratge tant a l’enlairament com a l’aterratge”.
Orkot® C620 és un material híbrid d´alta especificació que presenta un fort suport de fibra de vidre, combinat amb un revestiment TX Orkot® de baixa fricció per proporcionar una durabilitat extraordinària i duradora sense deslaminació. Les propietats de les diferents capes augmenten la capacitat de càrrega i la resistència, alhora que redueixen la fricció i el desgast per maximitzar l’eficiència i oferir una vida útil sense manteniment.

Novetats

Primera convenció de Seauto

En el marc de celebració del 25è aniversari de Seauto, realitzem una trobada amb clients, col·laboradors i proveïdors.
Novetats

Avui fem 25 anys!

Avui, 19 d'abril fa 25 anys que iniciem aquesta aventura
Novetats

Formació per al nostre equip a rodaments RKB i les seves aplicacions

La formació és fonamental al nostre sector. RKB ens ha brindat amb una formació per aprendre els seus rodaments i aplicacions
Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?