Trelleborg llança un material compost resistent i lleuger per al tren d´aterratge aeroespacial

Trelleborg Sealing Solutions llança el seu material compost Orkot® C620, desenvolupat específicament per satisfer les necessitats de la indústria aeroespacial, en particular el requisit d’un material fort i lleuger per suportar les altes càrregues i tensions a què estan sotmesos els trens d’aterratge.

\”Orkot® C620 ofereix un baix coeficient de fricció per reduir el desgast i suporta altes càrregues minimitzant l’estic-slip. El reduït stick-slip amb baixa fricció dinàmica i estàtica, permet que els moviments d’alta càrrega siguin més segurs i proporcionin un funcionament suau del tren d’aterratge tant a l’enlairament com a l’aterratge”.
Orkot® C620 és un material híbrid d´alta especificació que presenta un fort suport de fibra de vidre, combinat amb un revestiment TX Orkot® de baixa fricció per proporcionar una durabilitat extraordinària i duradora sense deslaminació. Les propietats de les diferents capes augmenten la capacitat de càrrega i la resistència, alhora que redueixen la fricció i el desgast per maximitzar l’eficiència i oferir una vida útil sense manteniment.

Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Novetats

Proporcionem matèria primera per a la fabricació de juntes d’estanquitat

Un aspecte fonamental en el disseny de les juntes és la selecció de la matèria primera
Estanqueïtat Industrial i Components

Turcon® Trencat L

Les juntes i retens industrials solen utilitzar-se indistintament, ja que exerceixen funcions similars en la prevenció de fuites a les aplicacions. No obstant això, hi ...
Estanqueïtat Industrial i Components

Sèrie Isolast® de compostos FFKM per a temperatures extremes

Els materials Isolast® d'alt rendiment resolen el problema de les temperatures extremes i els medis agressius
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?