Trelleborg llança un material compost resistent i lleuger per al tren d´aterratge aeroespacial

Trelleborg Sealing Solutions llança el seu material compost Orkot® C620, desenvolupat específicament per satisfer les necessitats de la indústria aeroespacial, en particular el requisit d’un material fort i lleuger per suportar les altes càrregues i tensions a què estan sotmesos els trens d’aterratge.

\”Orkot® C620 ofereix un baix coeficient de fricció per reduir el desgast i suporta altes càrregues minimitzant l’estic-slip. El reduït stick-slip amb baixa fricció dinàmica i estàtica, permet que els moviments d’alta càrrega siguin més segurs i proporcionin un funcionament suau del tren d’aterratge tant a l’enlairament com a l’aterratge”.
Orkot® C620 és un material híbrid d´alta especificació que presenta un fort suport de fibra de vidre, combinat amb un revestiment TX Orkot® de baixa fricció per proporcionar una durabilitat extraordinària i duradora sense deslaminació. Les propietats de les diferents capes augmenten la capacitat de càrrega i la resistència, alhora que redueixen la fricció i el desgast per maximitzar l’eficiència i oferir una vida útil sense manteniment.

Novetats

Taps més sostenibles

Pöppelmann KAPSTO: l’especialista en solucions de protecció de plàstic també ofereix moltes de les sèries estàndard fabricades amb material reciclat postconsum (PCR).

Novetats

La nova junta D-seal de Trelleborg, una millora per al transport rodat

El nou disseny d’aquestes juntes proporciona un amortiment de les vibracions als motors i les transmissions per evitar danys

Novetats

Hem assistit a la Fira d’Expoalimenta a Porto

Seauto ha pogut presentar de primera mà les seves solucions al món de l’alimentació a la fira de Porto.

Novetats

Nou Loxeal Metalox, per reparar superfícies metàl·liques

El ràpid curat del nou Loxeal EB3703/METALOX permet mecanitzar o escatar els components enganxats/reparats poques hores després de l’aplicació.

Shopping Cart