Taps més sostenibles

Pöppelmann KAPSTO: l'especialista en solucions de protecció de plàstic també ofereix moltes de les sèries estàndard fabricades amb material reciclat postconsum (PCR).

Pöppelmann KAPSTO: l’especialista en solucions de protecció de plàstic també ofereix moltes de les sèries estàndard fabricades amb material reciclat postconsum (PCR).

 

A més, Pöppelmann continua innovant en els seus processos de fabricació aplicant millores en la fabricació dels seus productes amb tecnologia d’impressió 3D

 

En el marc de Pöppelmann blue, la divisió Kapsto ha desenvolupat elements de protecció fabricats al 100% amb material reciclat postconsum (PCR).
Les propietats de Kapsto, que no són en absolut inferiors a la qualitat de les sèries estàndard existents fetes de material verge. Des del 2019, dues populars sèries estàndard també estan disponibles per primera vegada com a versió sostenible feta de PCR.
A la primavera del 2021, la gamma es va ampliar amb un centenar de nous articles. Des de llavors, la gamma estàndard també inclou noves sèries estàndard fabricades amb PCR, com ara les tapes d’endoll d’alta tensió GPN 380 i GPN 384 i les tapes d’endoll d’alta tensió GPN 385.

Juntas. hidrogeno
Estanqueïtat Industrial i Components

Trelleborg llança la gamma H2Pro™ d’estanquitat a l’hidrogen

Les juntes tòriques sutilitzen habitualment en dissenys mecànics perquè són fàcils de fabricar, econòmiques i tenen requisits de muntatge generalment senzills.

Novetats

Trelleborg presenta una junta de suspensió de baixa fricció per a MTB

Trelleborg presenta solucions tècniques en elastòmers, plàstics d’alt rendiment i materials compostos   Les innovadores tecnologies de Trelleborg inclouen un nou material per a les …

Estanqueïtat Industrial i Components

Junta frontal Nexus de Trelleborg

Estanqueïtat eficaç per a aplicacions rotatives de baixa velocitat en equips de construcció i excavació. Trelleborg és sinònim d’innovació. N’és una prova el segell frontal …

Estanqueïtat Industrial i Components

Segellat de molles a alta pressió i temperatura amb XploR™ S-Seal

Trelleborg Sealing Solutions desenvolupa, fabrica i subministra una àmplia gamma de solucions innovadores per suportar els entorns operatius hostils que hi ha.   XploR™ S-Seal …

Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?