Taps més sostenibles

Pöppelmann KAPSTO: l'especialista en solucions de protecció de plàstic també ofereix moltes de les sèries estàndard fabricades amb material reciclat postconsum (PCR).

Pöppelmann KAPSTO: l’especialista en solucions de protecció de plàstic també ofereix moltes de les sèries estàndard fabricades amb material reciclat postconsum (PCR).

 

A més, Pöppelmann continua innovant en els seus processos de fabricació aplicant millores en la fabricació dels seus productes amb tecnologia d’impressió 3D

 

En el marc de Pöppelmann blue, la divisió Kapsto ha desenvolupat elements de protecció fabricats al 100% amb material reciclat postconsum (PCR).
Les propietats de Kapsto, que no són en absolut inferiors a la qualitat de les sèries estàndard existents fetes de material verge. Des del 2019, dues populars sèries estàndard també estan disponibles per primera vegada com a versió sostenible feta de PCR.
A la primavera del 2021, la gamma es va ampliar amb un centenar de nous articles. Des de llavors, la gamma estàndard també inclou noves sèries estàndard fabricades amb PCR, com ara les tapes d’endoll d’alta tensió GPN 380 i GPN 384 i les tapes d’endoll d’alta tensió GPN 385.

Novetats

Formació per al nostre equip a rodaments RKB i les seves aplicacions

La formació és fonamental al nostre sector. RKB ens ha brindat amb una formació per aprendre els seus rodaments i aplicacions
Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Novetats

Proporcionem matèria primera per a la fabricació de juntes d’estanquitat

Un aspecte fonamental en el disseny de les juntes és la selecció de la matèria primera
Estanqueïtat Industrial i Components

Turcon® Roto L

Les juntes i retens industrials solen utilitzar-se indistintament, ja que exerceixen funcions similars en la prevenció de fuites a les aplicacions. No obstant això, hi ...
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?