Taps més sostenibles

Pöppelmann KAPSTO: l'especialista en solucions de protecció de plàstic també ofereix moltes de les sèries estàndard fabricades amb material reciclat postconsum (PCR).

Pöppelmann KAPSTO: l’especialista en solucions de protecció de plàstic també ofereix moltes de les sèries estàndard fabricades amb material reciclat postconsum (PCR).

 

A més, Pöppelmann continua innovant en els seus processos de fabricació aplicant millores en la fabricació dels seus productes amb tecnologia d’impressió 3D

 

En el marc de Pöppelmann blue, la divisió Kapsto ha desenvolupat elements de protecció fabricats al 100% amb material reciclat postconsum (PCR).
Les propietats de Kapsto, que no són en absolut inferiors a la qualitat de les sèries estàndard existents fetes de material verge. Des del 2019, dues populars sèries estàndard també estan disponibles per primera vegada com a versió sostenible feta de PCR.
A la primavera del 2021, la gamma es va ampliar amb un centenar de nous articles. Des de llavors, la gamma estàndard també inclou noves sèries estàndard fabricades amb PCR, com ara les tapes d’endoll d’alta tensió GPN 380 i GPN 384 i les tapes d’endoll d’alta tensió GPN 385.

Novetats

La nova junta D-seal de Trelleborg, una millora per al transport rodat

El nou disseny d’aquestes juntes proporciona un amortiment de les vibracions als motors i les transmissions per evitar danys

Novetats

Hem assistit a la Fira d’Expoalimenta a Porto

Seauto ha pogut presentar de primera mà les seves solucions al món de l’alimentació a la fira de Porto.

Novetats

Nou Loxeal Metalox, per reparar superfícies metàl·liques

El ràpid curat del nou Loxeal EB3703/METALOX permet mecanitzar o escatar els components enganxats/reparats poques hores després de l’aplicació.

Estanqueïtat Industrial i Components

Nova línia de juntes planes de Trelleborg

Trelleborg llança HMF FlatSeal™, una nova gamma de materials de juntes planes per a una eficaç estanqueïtat estàtica en aplicacions de baixa i alta temperatura.

Shopping Cart