Sèrie Isolast® de compostos FFKM per a temperatures extremes

Els materials Isolast® d'alt rendiment resolen el problema de les temperatures extremes i els medis agressius

Els materials Isolast® d’alt rendiment resolen el problema de les temperatures extremes i els medis agressius

 

La sèrie Isolast® de compostos FFKM (perfluoroelastòmer) de Trelleborg Sealing Solutions representa un avenç tecnològic significatiu al camp dels elastòmers d’enginyeria. Aquests materials han estat específicament formulats i sintetitzats per proporcionar una resistència química excepcionalment alta i una tolerància a fluctuacions tèrmiques severes, assegurant un segell efectiu i durador en condicions operatives desafiadores. El propòsit daquesta tecnologia és amplificar la producció i optimitzar leficiència a través de la reducció de parades no programades i la prolongació del cicle de vida dels components crítics.

La capacitat de Trelleborg Sealing Solutions per fabricar components a mida d’alta complexitat deriva de l’aprofitament d’una varietat de processos de manufactura avançada i tècniques de polimerització d’avantguarda. Això, combinat amb els compostos Isolast® d’alta qualitat, possibilita la creació de solucions de segellat adaptades a aplicacions específiques en indústries amb requisits rigorosos, com ara semiconductors, alimentació i begudes, farmacèutica i processament químic.

Trelleborg Sealing Solutions subratlla la importància d’un enfocament integrat cap a la R+D i la validació de materials. Les proves exhaustives i els procediments de control de qualitat s’executen internament per garantir que els compostos Isolast® compleixin els estàndards més elevats de puresa i neteja. Es fa especial èmfasi a minimitzar la desgasificació, la presència de traces metàl·liques i assegurar una estabilitat tèrmica superior . A més, la diversitat a les opcions de fabricació de Trelleborg Sealing Solutions permet la producció de segells i components personalitzats d’alta especificació,

Components totalment adherits

Els components totalment adherits estan disponibles en una gran varietat de metalls, com ara acer inoxidable, acer dolç i alumini, combinats amb diferents compostos Isolast®, en funció de les condicions d’aplicació. El procés dʻunió de Trelleborg maximitza la integritat de la junta per fabricar productes rendibles, fàcils de muntar i que combinen funcions en una sola peça. Els materials Isolast® també es poden unir fortament a una àmplia gamma de materials plàstics diferents per augmentar la neteja, proporcionar un rendiment òptim d’estanquitat i consolidar diverses peces en una de sola. Això amplia els intervals de manteniment, consolida les peces i redueix les operacions secundàries, com ara els subconjunts.

Beneficis d’Isolast®

 

  • Resisteix les químiques més agressives i les temperatures extremes, permetent-ne l’ús en les condicions més exigents.
  • Té una vida útil perllongada, cosa que comporta una menor necessitat de manteniment i una reducció en els temps d’inactivitat, així com un cost total de propietat més baix.
  • La baixa tendència a l’ajust per compressió assegura una major força de segellat i disminueix les possibilitats de fuites durant més temps.
  • La seva alta puresa, garantida per la producció a sales netes, el fa ideal per a aplicacions de semiconductors que requereixen els més alts estàndards de neteja.
  • Ofereix resistència a la Descompressió Ràpida de Gasos, cosa que ho fa apte per a les difícils condicions trobades als camps petrolífers.
  • Està disponible amb una àmplia gamma d’aprovacions regionals i específiques del sector, incloent-hi les normatives FDA, USP i NORSOK M-710, cosa que assegura el seu compliment amb els estàndards internacionals més alts.

 

Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Novetats

Proporcionem matèria primera per a la fabricació de juntes d’estanquitat

Un aspecte fonamental en el disseny de les juntes és la selecció de la matèria primera
Estanqueïtat Industrial i Components

Turcon® Trencat L

Les juntes i retens industrials solen utilitzar-se indistintament, ja que exerceixen funcions similars en la prevenció de fuites a les aplicacions. No obstant això, hi ...
Estanqueïtat Industrial i Components

Turcon® M12 Una nova generació de juntes hidràuliques

Un material a base de politetrafluoroetilè (PTFE) les prestacions del qual no tenen rival quant a característiques clau d'estanquitat hidràulica
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?