Seauto present a la fira Expoalimenta a Porto

Seauto serà present el proper mes d'octubre a la Fira ExpoAlimenta per presentar els seus productes i serveis.

Seauto serà present el proper mes d’octubre a la Fira ExpoAlimenta per presentar els seus productes i serveis.

EXPOALIMENTA és la fira professional dedicada a totes les empreses que abasteixen i donen suport al sector alimentari, que abasta una àmplia gamma d’àrees, que van des de maquinària, equips i productes per preparar, condicionar, envasar i processar fins a aliments i begudes.

Es tracta del principal aparador per al sector de la venda automàtica a Portugal, i és considerat un important vehicle de promoció empresarial i al qual acudeixen els principals fabricants, importadors, exportadors i distribuïdors de màquines automàtiques i productes vinculats.

Com és habitual, EXPOALIMENTA dóna la benvinguda a la tardor i ho fa mitjançant una crida als professionals i empreses que conformen la indústria alimentària; tot això, amb el propòsit d’intercanviar contactes, fer negocis i estrènyer llaços.

 

Novetats

Taps més sostenibles

Pöppelmann KAPSTO: l’especialista en solucions de protecció de plàstic també ofereix moltes de les sèries estàndard fabricades amb material reciclat postconsum (PCR).

Novetats

La nova junta D-seal de Trelleborg, una millora per al transport rodat

El nou disseny d’aquestes juntes proporciona un amortiment de les vibracions als motors i les transmissions per evitar danys

Novetats

Hem assistit a la Fira d’Expoalimenta a Porto

Seauto ha pogut presentar de primera mà les seves solucions al món de l’alimentació a la fira de Porto.

Novetats

Nou Loxeal Metalox, per reparar superfícies metàl·liques

El ràpid curat del nou Loxeal EB3703/METALOX permet mecanitzar o escatar els components enganxats/reparats poques hores després de l’aplicació.

Shopping Cart