Proporcionem matèria primera per a la fabricació de juntes d’estanquitat

Un aspecte fonamental en el disseny de les juntes és la selecció de la matèria primera

Ens complau anunciar que Seauto ara ofereix la sèrie de materials ALPANA una solució innovadora al camp de les juntes d’esrtanqueïtat, vitals en equips de processament i manipulació de fluids.

Les juntes compleixen una funció essencial: eviten la fugida de fluids i bloquegen l?entrada de contaminants en àrees crítiques. Lelecció adequada duna junta és crucial per al rendiment del sistema hidràulic i pneumàtic. Un aspecte fonamental en el disseny i la selecció és el material de construcció escollit, ja que en determina l’eficàcia en l’aplicació específica. Davant la diversitat de materials disponibles, que sovint complica l’elecció, Seauto s’ofereix com un aliat clau, oferint una àmplia gamma de materials d’alta qualitat per a juntes d’estanqueïtat, facilitant així que cada client trobi l’opció més adequada per a les necessitats específiques.

Seauto distibuye en exclusiva Mundial a partir d’ara, els materials Alpana , ia més el color turquesa MAX H PUR en exclusiva.

Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Estanqueïtat Industrial i Components

Turcon® Trencat L

Les juntes i retens industrials solen utilitzar-se indistintament, ja que exerceixen funcions similars en la prevenció de fuites a les aplicacions. No obstant això, hi ...
Estanqueïtat Industrial i Components

Sèrie Isolast® de compostos FFKM per a temperatures extremes

Els materials Isolast® d'alt rendiment resolen el problema de les temperatures extremes i els medis agressius
Estanqueïtat Industrial i Components

Turcon® M12 Una nova generació de juntes hidràuliques

Un material a base de politetrafluoroetilè (PTFE) les prestacions del qual no tenen rival quant a característiques clau d'estanquitat hidràulica
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?