Nous ràcords superràpids de Camozzi

Han estat dissenyats específicament amb una pinça especial que proporciona una llarga vida útil per a aplicacions industrials i de transport per a sistemes de lubricació i greixatge.

Ideals per als sistemes de lubricació i greixatge

Camozzi Automation ha ampliat la seva família de ràcords superràpids amb els nous ràcords superràpids de llautó de la sèrie HP6000.

Han estat dissenyats específicament amb una pinça especial que proporciona una llarga vida útil per a aplicacions industrials i de transport per a sistemes de lubricació i greixatge. Gràcies a la seva fàcil capacitat de connexió i desconnexió, al seu disseny robust i compacte i als materials utilitzats en la seva construcció, aquests ràcords ràpids són ideals per a altes pressions de fins a 150 bar.

Veure Fullet

 

 

Novetats

Taps més sostenibles

Pöppelmann KAPSTO: l’especialista en solucions de protecció de plàstic també ofereix moltes de les sèries estàndard fabricades amb material reciclat postconsum (PCR).

Novetats

La nova junta D-seal de Trelleborg, una millora per al transport rodat

El nou disseny d’aquestes juntes proporciona un amortiment de les vibracions als motors i les transmissions per evitar danys

Novetats

Hem assistit a la Fira d’Expoalimenta a Porto

Seauto ha pogut presentar de primera mà les seves solucions al món de l’alimentació a la fira de Porto.

Novetats

Nou Loxeal Metalox, per reparar superfícies metàl·liques

El ràpid curat del nou Loxeal EB3703/METALOX permet mecanitzar o escatar els components enganxats/reparats poques hores després de l’aplicació.

Shopping Cart