Formació per al nostre equip a rodaments RKB i les seves aplicacions

La formació és fonamental al nostre sector. RKB ens ha brindat amb una formació per aprendre els seus rodaments i aplicacions

El nostre equip ha participat recentment en un curs organitzat per RKB , la reconeguda empresa especialitzada en la producció de rodaments. Aquesta oportunitat ha estat especialment dissenyada per aprofundir en el coneixement sobre els productes que ofereix RKB, així com les diverses aplicacions d’aquests elements mecànics essencials a la indústria.

El curs es va estructurar en diverses sessions teòriques i pràctiques on els participants van tenir l’oportunitat d’interactuar directament amb els productes i aprendre d’experts en la matèria. La part teòrica es va enfocar a brindar una comprensió exhaustiva de les característiques tècniques, els estàndards de qualitat i els processos dinnovació que RKB integra en la fabricació dels seus rodaments. Es va destacar la importància de la precisió i la fiabilitat d’aquests components, fonamentals per al funcionament correcte de maquinàries en sectors com l’automoció, la mineria, l’energia eòlica, entre d’altres.

A les sessions pràctiques, el nostre equip va tenir l’oportunitat de veure de prop com s’apliquen aquests rodaments en situacions reals, experimentant amb diferents models i comprenent les variacions i especificacions tècniques que cal considerar per a cada aplicació específica. Això va incloure la revisió de casos destudi, on es van examinar exemples de com els rodaments de RKB han resolt problemes operatius en diversos entorns industrials.

A més, el curs va facilitar un espai per a l’intercanvi d’experiències i de millors pràctiques, permetent al nostre equip establir contactes amb professionals de diferents indústries i ampliar la seva xarxa de contactes al sector. Aquesta interacció va enriquir lexperiència daprenentatge, en permetre comparar diferents enfocaments i solucions als desafiaments comuns en làmbit de la mecànica i el manteniment industrial.

En resum, la participació al curs organitzat per RKB va representar una valuosa oportunitat per al nostre equip, no només per adquirir coneixements tècnics sobre els rodaments i les seves aplicacions sinó també per enfortir les nostres competències professionals i establir connexions significatives a la indústria.

Novetats

Primera convenció de Seauto

En el marc de celebració del 25è aniversari de Seauto, realitzem una trobada amb clients, col·laboradors i proveïdors.
Novetats

Avui fem 25 anys!

Avui, 19 d'abril fa 25 anys que iniciem aquesta aventura
Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Novetats

Proporcionem matèria primera per a la fabricació de juntes d’estanquitat

Un aspecte fonamental en el disseny de les juntes és la selecció de la matèria primera
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?