Ens trobem a Perumin 2023

Seauto es troba en col·laboració amb el seu soci local presentant solucions d'estanquitat

A hores d’ara, s’està duent a terme la convenció minera de Perumin 2023 a la ciutat d’Arequipa, on Seauto es troba en col·laboració amb el seu soci local, Machen Perú. L´esdeveniment s´estén del 25 al 29 de setembre.

La tecnologia s’ha tornat un element fonamental per impulsar projectes i operacions a la indústria minera, tant al Perú com a nivell global. En aquesta edició de PERUMIN 36, la Convenció Minera s’enfocarà a les darreres novetats i avenços tecnològics a la mineria, amb la participació de proveïdors de productes i serveis.

Aquesta part crucial de la Convenció Minera albergarà més de 1.400 estands distribuïts en 7 pavellons, amb el lema “Inversió per al benestar i el desenvolupament sostenible”. L’objectiu és ressaltar la importància de fomentar les inversions al país, les quals generen ocupació i contribueixen al progrés social.

Seauto exhibeix a PERUMIN solucions de la seva gamma d’estanqueïtat, tan necessàries al sector miner.

Les solucions d’estanqueïtat són fonamentals al sector miner per diverses raons:

  1. Prevenció de fuites i vessaments: El sector miner maneja una varietat de substàncies líquides i químiques perilloses, com aigua, fang, productes químics i substàncies tòxiques. Les solucions d’estanqueïtat eviten fuites i vessaments que podrien causar danys ambientals significatius i riscos per a la salut humana.
  2. Protecció de l’equip: Els equips utilitzats a la mineria, com bombes, vàlvules i tancs, estan exposats a condicions extremes, incloent pressions elevades, abrasió i corrosió. Les solucions d’estanqueïtat ajuden a perllongar la vida útil de l’equip en prevenir l’entrada de partícules, aigua i altres elements que podrien causar desgast i corrosió.
  3. Eficiència operativa: La pèrdua de fluids degut a fuites pot resultar en una disminució de leficiència operativa i un augment en els costos de producció. Les solucions d’estanqueïtat garanteixen que els processos de mineria s’executin de manera més eficient i rendible per evitar pèrdues innecessàries de materials i energia.
  4. Compliment normatiu: La indústria minera està subjecta a regulacions estrictes pel que fa a la gestió ambiental i la seguretat. L’ús de solucions d’estanqueïtat contribueix al compliment d’aquestes regulacions en prevenir fuites i vessaments que podrien resultar en sancions legals i multes.
  5. Seguretat laboral: Les fuites de substàncies perilloses poden representar un risc greu per a la salut dels treballadors miners. Les solucions d’estanqueïtat ajuden a crear un entorn de treball més segur en minimitzar l’exposició a productes químics i altres perills.
  6. Reducció de costos de manteniment: Les reparacions i el manteniment continu d’equips i canonades degut a fuites poden ser costosos en termes de temps i recursos. Les solucions d’estanquitat adequades redueixen la necessitat de manteniment freqüent i costós.

Agraïm la gran rebuda que el nostre equip ha rebut no sols per part dels socis locals sinó de l’organització de Perumin.

Novetats

Formació per al nostre equip a rodaments RKB i les seves aplicacions

La formació és fonamental al nostre sector. RKB ens ha brindat amb una formació per aprendre els seus rodaments i aplicacions
Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Novetats

Proporcionem matèria primera per a la fabricació de juntes d’estanquitat

Un aspecte fonamental en el disseny de les juntes és la selecció de la matèria primera
Estanqueïtat Industrial i Components

Turcon® Roto L

Les juntes i retens industrials solen utilitzar-se indistintament, ja que exerceixen funcions similars en la prevenció de fuites a les aplicacions. No obstant això, hi ...
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?