Turcon® M12 Una nova generació de juntes hidràuliques

Un material a base de politetrafluoroetilè (PTFE) les prestacions del qual no tenen rival quant a característiques clau d'estanquitat hidràulica

Turcon® M12 de Trelleborg Sealing Solutions és un material d’estanquitat a base de politetrafluoroetilè (PTFE) amb un rendiment inigualable en característiques clau d’estanquitat hidràulica, com ara la fricció, el desgast i el funcionament a alta pressió.

Les avaluacions meticuloses i sistemàtiques, realitzades a través de protocols d’assaig rigorosos, han evidenciat que el compost Turcon® M12 exhibeix una resistència química notable davant d’una diversitat d’agents, abastant un espectre ampli de lubricants industrials. El seu comportament en termes de desgast és excel·lent, evidenciant taxes d’erosió minimitzades fins i tot sota condicions operatives severes. A més, les seves propietats tribològiques, específicament pel que fa al coeficient de fricció, són excepcionals, promovent un lliscament eficient i consistent dels components en contacte.

Des d’una perspectiva de cost-eficiència, Turcon® M12 no només optimitza l’exercici de les juntes en què s’empra, sinó que també n’allarga significativament el cicle de vida útil. Això es tradueix en una reducció de la freqüència de manteniment i substitució, oferint així un valor afegit als usuaris finals. A més, aquest material demostra una versatilitat operacional àmplia, mantenint la seva integritat i exercici dins d’un rang extens de temperatures, pressions i velocitats, cosa que el fa adequat per a un ventall vast d’entorns i aplicacions industrials.

La superioritat del Turcon® M12, particularment dins de la categoria de polímers de politetrafluoroetilè (PTFE), ha estat corroborada a través de les proves comparatives. Cap altre material de PTFE no ha demostrat proporcionar un rendiment tan integral i uniformement destacat en totes les dimensions avaluades. Per tant, Trelleborg Sealing Solutions ha posicionat Turcon® M12 com el material preferent i recomanat per utilitzar-lo en una varietat àmplia d’aplicacions hidràuliques, atesa la seva capacitat provada per millorar la fiabilitat, durabilitat i eficiència dels sistemes en què s’integra.

 

Turcon M12

Turcon® M12, el nou material de Trelleborg Sealing Solutions, es presenta en aquest vídeo. Turcon® M12 de Trelleborg Sealing Solutions és un material d’estanquitat a base de politetrafluoroetilè (PTFE) les prestacions del qual no tenen rival quant a característiques clau d’estanquitat hidràulica, com la fricció, el desgast i el funcionament a alta pressió.

 

Novetats

Primera convenció de Seauto

En el marc de celebració del 25è aniversari de Seauto, realitzem una trobada amb clients, col·laboradors i proveïdors.
Novetats

Avui fem 25 anys!

Avui, 19 d'abril fa 25 anys que iniciem aquesta aventura
Novetats

Formació per al nostre equip a rodaments RKB i les seves aplicacions

La formació és fonamental al nostre sector. RKB ens ha brindat amb una formació per aprendre els seus rodaments i aplicacions
Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?