Al servei de la indústria

Experts en sistemes d'estanquitat

Seauto és una empresa creada el 1.999 especialitzada en la fabricació i distribució de tot tipus juntes per a diversos sectors industrials. Especialitzats en perfils de juntes de darrera generació, oferint als nostres clients la distribució d’una gamma completa de productes de primeres marques, amb la tecnologia més avançada.

El nostre objectiu és oferir a la indústria solucions òptimes a les vostres necessitats gràcies a la nostra gamma de productes de la més alta qualitat. Disposem d´un assessorament tècnic exclusiu a través de la nostra atenció telefònica personalitzada amb un sistema immediat de lliurament de comandes 12/24h.

Fabricació de Juntes d'estanquitat a mida

No troba al mercat la junta o retingues necessària per a la seva aplicació?

Fabriquem segells, juntes tòriques i espaiadors a mida per als OEM i els seus proveïdors en diferents materials com silicona, entre d’altres. Els mètodes de producció inclouen l’encunyat rotatiu, l’encunyat amb ganiveta sense dent, l’encunyat amb regla d’acer, l’emmotllament per injecció i l’emmotllament per compressió. A més, oferim serveis de laminació adhesiva per a la majoria dels materials de juntes.

L'automoció un punt ia part.

Seauto no només és reconeguda pels seus sistemes d'estanquitat. Oferim al sector de l´automoció una gran quantitat de solucions en recanvis, maquinària electrònica i sistemes d´automatització.

Accessoris i recanvis de l'automoció

Adreces hidràuliques i elèctriques

Elèctrica EPS

Retenes i Fuelles

Maquinària de taller

Productes de lubricació

Neteja per a la indústria i el transport

Cada cop la neteja i la higiene és més necessària. Noves normatives, noves exigències, i més necessitat de proporcionar una millor imatge. La nostra divisió SEAUTO CLEAN aporta solucions específiques.

El futur està en la formació

Apostem per la formació com una de les eines de la indústria necessàries per mantenir la màxima competitivitat i augmentar el coneixement de les empreses. És per això que impartim cursos de formació teòrics i pràctics sobre matèries relacionades tant amb la divisió industrial com amb la d'automoció, a través de la col·laboració i el suport dels departaments d'enginyeria dels nostres proveïdors.
Disposem d'una aula taller amb diversos bancs de reparació i comprovació relacionats amb les adreces hidràuliques, elèctriques i amortidors.

La logística ho és TOT

A SEAUTO sabem que hem de donar solucions ràpides i efectives. Seria impossible controlar més de 50.000 referències sense la darrera generació de gestió d'estoc.

En els darrers anys hem efectuat profundes inversions per automatitzar el sistema d'emmagatzematge i entrega dels productes.

Nova Shop Online

Oferim a tothom les millors solucions a juntes d'estanquitat i guiat del mercat. Hem fet un gran esforç per crear una botiga en línia, amb més de 50.000 referències d'articles a la venda.

Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?