Solucions de neteja industrials

Solucions químiques eficaces per al transport i el ferrocarril.

És la Neteja incorrecta una baula feble al seu negoci?

Tant el sector ferroviari, aeri com el del transport són durs amb els equips. Quan necessiteu química per al manteniment programat (o no planificat), necessitareu solucions que siguin eficaces, d’acció ràpida i segures per al vostre equip. El temps d’inactivitat crea una reacció en cadena que afecta tot el sistema.

Necessita un soci químic que amb les noves exigències.

L'èxit requereix un servei inigualable, a més de la millor química

Assegurar-se que la seva flota funcioni bé i compleixi les normes de seguretat serà sempre la seva preocupació principal. Però també vol que la flota representi la seva organització com a conjunt i net. Per fer tot això cal alguna cosa més que una barreja especialitzada de productes químics. Requereix un soci químic que n’entengui les prioritats i estigui disposat a trobar solucions proactives als problemes grans i petits. A SEAUTO CLEAN, per això creiem que el servei és tan important com la ciència.

Ferrocarril

Naval

Transport

Tallers

Indústria

Neteja i desgreixatge

Tant si els seus vehicles circulen sobre rails com per carretera, la brutícia i la brutícia són el principal problema. Una flota bruta no només no funciona amb la màxima eficiència, sinó que a més a més dóna una mala imatge de la seva empresa. Per això ens hem especialitzat en el sabó de rentat de flotes, la neteja de vagons, les tecnologies de grans safareigs i la neteja de motors elèctrics per crear solucions que puguin funcionar en totes les condicions.

La nostra experiència i col·laboració amb els nostres clients per als seus projectes de neteja química garanteixen una neteja segura i eficaç, un rendiment optimitzat dels equips i una millora del temps de lliurament.

Higiene i desinfecció

La higienització i la desinfecció són una de les principals preocupacions, independentment del tipus de flota o pilot, perquè els virus, els bacteris i els fongs poden romandre a les superfícies durant hores o dies. Protegeixi la salut de tots els bacteris visibles i invisibles, els fongs i altres contaminants que poden romandre durant dies a l’entorn adequat. L’àmplia varietat de solucions de netejadors, higienitzadors i desinfectants per a superfícies dures estan fets per garantir la neteja de les superfícies contaminades.

Preparació del metall

Minimitzeu el temps d’inactivitat dels equips amb solucions de neteja de peces eficients que donin prioritat a la seguretat i l’eficàcia. Les rentadores de peces i tancs calents requereixen solucions personalitzades per satisfer les seves necessitats. Les nostres solucions químiques inclouen barreges innovadores de tensioactius d’alt rendiment, potenciadors de l’alcalinitat, agents condicionadors de l’aigua i inhibidors de la corrosió. Elaborem solucions per superar els seus desafiaments únics, i el nostre equip pot fins i tot ajudar amb l’aplicació i l’eliminació.

Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?