Nou ARTIC BLF de GAPI. Extrusió zero en una junta

Gapi llança la nova solució d’estanquitat “Artic BLF”, dissenyada específicament per satisfer les exigències cada vegada més grans que es plantegen a les juntes de vareta hidràulica, en què els dissenyadors requereixen una reducció de la fricció per lliscament i una major resistència a la extrusió mentre treballen a altes pressions.

 

El problema d’estanquitat

El principal problema d’estanqueïtat causat per la fricció és la calor. La calor es genera pel contacte entre la junta i la tija. L’augment de la superfície de contacte és proporcional a l’augment de la pressió, fet que es tradueix en temperatures de funcionament més elevades a pressions més altes. Per tant, la solució a l’augment de les temperatures és la dissipació eficaç de la calor generada per la junta. La conseqüència de les temperatures més elevades és un estovament natural del material de la junta, cosa que es tradueix en un risc més gran d’extrusió de la junta. La solució més comú a aquest problema és la introducció dun anell antiextrusió muntat al voltant de la base de la junta.

Beneficis i avantatges de la solució d’estanquitat Artic BLF

La nova Artic BLF redueix significativament tant la temperatura de funcionament de la junta com el risc d’extrusió consegüent, gràcies al seu perfil únic i innovador. La característica de ressalt present a la cara lliscant interna de la junta disminueix l’àrea de contacte, reduint alhora la fricció i eliminant la base de la junta de la folgança, cosa que minimitza el risc d’extrusió. L’addició de la característica de canal no només redueix l’àrea de contacte, sinó que també permet que l’oli sigui capturat dins de la superfície de lliscament davant del llavi de segellat primari, creant una cambra d’oli per lubricar el llavi de segellat permetent un funcionament suau i reduint encara més la fricció.


Artic Seals és una marca del grup GAPI.

Novetats

Formació per al nostre equip a rodaments RKB i les seves aplicacions

La formació és fonamental al nostre sector. RKB ens ha brindat amb una formació per aprendre els seus rodaments i aplicacions
Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Novetats

Proporcionem matèria primera per a la fabricació de juntes d’estanquitat

Un aspecte fonamental en el disseny de les juntes és la selecció de la matèria primera
Estanqueïtat Industrial i Components

Turcon® Roto L

Les juntes i retens industrials solen utilitzar-se indistintament, ja que exerceixen funcions similars en la prevenció de fuites a les aplicacions. No obstant això, hi ...
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?