Models juntes trelleborg

Juntes rotatives

Les juntes rotatives Trelleborg s'utilitzen en components amb peces oscil·lants o giratòries per mantenir els fluids lubricants a l'interior i evitar l'entrada de fang i aigua. Les juntes Trelleborg ajuden a millorar la vida útil i el rendiment a llarg termini dels components.

Juntes estàtiques

En una aplicació d'estanquitat estàtica no hi ha moviment entre les superfícies d'estanquitat ni entre la superfície d'estanquitat i la superfície de contacte. La junta més utilitzada en situacions d'estanquitat estàtica és la junta tòrica Trelleborg.

Quad-Ring®

Una variació de la junta tòrica estàndard, les Quad-Rings® de Trelleborg tenen una secció transversal en forma de X adequada per estanquizar una àmplia gamma d'aplicacions estàtiques i dinàmiques. Proporcionen més eficàcia d'estanquitat i menys fricció que les juntes tòriques convencionals. Quad-Ring® és una marca registrada de Quadion Corporation.

O-ring / juntes tòriques

Les juntes tòriques Trelleborg són les més utilitzades perquè són eficaces i econòmiques i es poden emprar en una gran varietat d'aplicacions estàtiques i dinàmiques. Les juntes tòriques es poden utilitzar per estanquizar pràcticament tots els medis líquids i gasosos, i estan disponibles en elastòmers i altres materials, com EPDM, FKM i NBR, entre d'altres.

Rascadors

Els rascadors o rascadors Trelleborg s'instal·len en configuracions d'estanquitat en cilindres hidràulics per rascar la brutícia, partícules estranyes, encenalls o humitat de la tija d'un cilindre hidràulic a mesura que es retreu al sistema hidràulic.

Slydring® - Anells de desgast

Slydring® és el disseny propi de Trelleborg Sealing Solutions d'anell de desgast hidràulic o anell guia. La funció d'un anell de desgast hidràulic és guiar el pistó i la tija d'un cilindre hidràulic, absorbint les forces transversals.

Juntes de pistó

Les juntes de pistó Trelleborg s'utilitzen en cilindres hidràulics per estanquizar el fluid. Són internes al cilindre hidràulic i segellen contra l'orifici del cilindre, impedint que el fluid flueixi a través del pistó.

Juntes de vareta

Les juntes de plançó Trelleborg s'utilitzen en cilindres hidràulics per estanquizar el fluid. Són externes a la culata i segellen contra la tija del cilindre, evitant fuites de fluid des de l'interior del cilindre cap a l'exterior.

Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?