Miniguies pneumàtiques SÈRIE MSN i MST de Camozzi

Camozzi Automation presenta dues incorporacions innovadores a la nostra gamma d'actuadors pneumàtics: les minicarriles pneumàtiques de les sèries MSN i MST.

Redefinició de la precisió i l’eficàcia: Les sèries de miniguies MSN i MST ofereixen la solució definitiva

Camozzi Automation presenta dues incorporacions innovadores a la nostra gamma d’actuadors pneumàtics: les minicarriles pneumàtiques de les sèries MSN i MST.

 

SÈRIE MSN: Velocitat i precisió en un

 

 

Busca velocitat i precisió a les seves aplicacions?

Per a moviments ràpids i precisos, especialment en aplicacions de pick & place i inserció comuns en assemblatge i embalatge secundari, no busqui més: els minicarretons pneumàtics de la sèrie MSN. Estan disponibles en quatre mides i incorporen una combinació de cilindre pneumàtic i guia de rodament de boles de precisió, cosa que les fa perfectes per a requisits de moviment d’alta freqüència. Estan dissenyades per ser eficients i incorporen un imant intern que permet la perfecta integració d’interruptors de proximitat. Compacta i lleugera, la sèrie MSN és una opció ideal per a espais reduïts i aplicacions industrials que exigeixen la màxima flexibilitat de moviment de la càrrega.

 

SÈRIE MST: Precisió i força deslligades

 

 

Busca una resistència sense concessions i un posicionament precís a les seves aplicacions?

Les miniguies pneumàtiques de la sèrie MST són la solució. Aquestes guies incorporen un cilindre pneumàtic amb doble pistó i una guia de rodets de precisió, cosa que garanteix una precisió excepcional i minimitza els errors de posicionament. Aquesta millora no només augmenta l’eficàcia del sistema, sinó que també n’amplia la capacitat d’adaptació. Amb diverses mides i opcions de carrera, és fàcil ajustar la sèrie MST a les seves necessitats. A més, la funció d’imant intern permet una integració perfecta dels interruptors de proximitat per a una supervisió precisa de la posició.

Novetats

Formació per al nostre equip a rodaments RKB i les seves aplicacions

La formació és fonamental al nostre sector. RKB ens ha brindat amb una formació per aprendre els seus rodaments i aplicacions
Novetats

Pinces paral·leles autocentrants SÈRIE CGPL

SÈRIE CGPL, la solució ideal per acoblar components de diverses mides amb precisió i rapidesa.
Novetats

Proporcionem matèria primera per a la fabricació de juntes d’estanquitat

Un aspecte fonamental en el disseny de les juntes és la selecció de la matèria primera
Estanqueïtat Industrial i Components

Turcon® Roto L

Les juntes i retens industrials solen utilitzar-se indistintament, ja que exerceixen funcions similars en la prevenció de fuites a les aplicacions. No obstant això, hi ...
Cistella de la compra
WeCreativez WhatsApp Support
Hola ¿Com et potde ajudar?